Studentermedhjælper til Viden- og Kompetencecenter - Unge og Rusmidler

Er du glad for at arbejde med kvantitative og kvalitative data og interesseret i at arbejde med udsatte børn og unge?

I Viden- og Kompetencecenter, Unge og Rusmidler, som er en del af Københavns Kommunes Socialforvaltning, søger vi en studentermedhjælper, der kan være med til at indsamle, kvalitetssikre og formidle viden, som understøtter centerets socialfaglige arbejde.

Om stillingen
I vidensenheden vil du blive en del af et tværfagligt team, som blandt andet tæller kandidater i folkesundhedsvidenskab, en antropolog, en kulturgeograf, en journalist og socialpædagoger.
 
Som studentermedhjælper hos os skal du bistå med både faste og løbende opgaver:

  • Kvartalsvise udtræk og formidling af data for centrets tilbud
  • Indsamling, analyse og formidling af kvantitative og kvalitative data
  • Interviews
  • Litteratursøgninger
  • Referater
  • Praktiske opgaver
  • Ad hoc opgaver

Din profil
Vi forestiller os, at du studerer folkesundhedsvidenskab, antropologi, sociologi, psykologi eller lignende relevant uddannelse. Du har gennemført de første par år på studiet og har samtidig minimum et år tilbage. 
 
Om dig forventer vi, at du er serviceminded, grundig og kan formulere dig både skriftligt og mundtligt i et letforståeligt sprog. Du er vant til at arbejde i Excel i og har gerne erfaring med andre databehandlingsværktøjer såsom SPSS.

Derudover lægger vi vægt på, at du er i stand til at arbejde selvstændigt og har interesse for arbejdet med udsatte børn og unge.
       
Om centeret
Viden- og kompetencecentret hører under Center for Unge og Rusmidler, som varetager en række opgaver på rusmiddelområdet herunder opgaver af oplysende og forebyggende karakter, tidlige og opsøgende indsatser, rådgivning, behandling, familietilbud, kurser for professionelle m.m.
Centret er blandt landets førende, når det gælder udvikling af nye metoder inden for socialt arbejde. Vi er en udadvendt organisation med stærke ambitioner om at påvirke feltet for unge og rusmidler.

Du vil blive ansat i Viden- og Kompetencecentret, som har adresse på Studiestræde i København. Dine kollegaer er engagerede og fagligt dygtige, der er højt til loftet og derfor mulighed for høj grad af selvbestemmelse samt faglig og personlig udvikling. Hverdagen er præget af travlhed og deadlines, uformel omgangstone og godt kollegialt sammenhold.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 12-15 timer ugentligt, som du selv kan være med til at tilrettelægge, så det passer med dit studie. Ansættelsen er foreløbigt et år fra 1. august 2017 eller snarest derefter. 

Vi gør opmærksom på at der ved ansættelse indhentes hhv. børne- og straffeattest.

Vil du vide mere, se vores hjemmesider:

www.ungeogrusmidler.kk.dk
www.curu.kk.dk/
www.uturn.kk.dk
www.ropaarusen.kk.dk
www.dedrikkerderhjemme.kk.dk 
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte udviklingskonsulent Sandra Åbo Mortensen på 5173 2860 eller akademisk medarbejder Gitte Mie Christensen på 2724 0894.

Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 19. juni 2017

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.