Studentermedhjælper til dynamisk analyseafdeling i Købehavns Kommune

Vi søger en skarp talknuser som studentermedhjælper til Afdelingen for Data og Analyse i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune.  
 
I Afdelingen for Data og Analyse er vi 11 medarbejdere med forskelligartet uddannelse og erhvervserfaring. Vi arbejder med dataunderstøttelse, ledelsesinformation, analyser, evalueringer, brugertilfredshedsundersøgelser, mv. på ældre- og sundhedsområdet i Københavns Kommune.  
 
Som studentermedhjælper hos os skal du være vild med at arbejde med tal og data og have en skarp analytisk sans. Du kommer til at arbejde tæt sammen med afdelingens medarbejdere om datatræk, forskellige kvantitative analyser, udvikling af nøgletal mv.  
 
Dine kompetencer og profil  
Du:  
  • er ekspert i Excel  
  • kender evt. til SQL eller har erfaring med et andet kodesprog  
  • har et godt kendskab til statistik  
  • kan håndtere store datamængder og databaser  
  • er grundig, kan arbejde selvstændigt og tager ansvar for dine opgaver  
  • er god til at samarbejde og tage initiativer  
  • har et godt humør  
  • har minimum to år tilbage af dit studie (som fx kan være økonomi, matematik, datalogi, ingeniør, cand.merc.mat, samfundsvidenskab, sundheds IT eller lign).  
Ansættelsesforhold
Stillingen er på 15-18 timer om ugen. Du får en fleksibel arbejdstid, som til en vis grad kan tilrettelægges under hensyntagen til undervisning og eksamener.  
 
Vi har gode arbejdsforhold, som giver dig mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer. Som en naturlig del af opgaveløsningen vil du blive oplært i Qlikview, R, SQL og metoderne bag statistisk proceskontrol. Du vil stifte bekendtskab med at arbejde i et politisk miljø og løse opgaver inden for forvaltning og administration.  
 
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Håkon Daltveit på 3530 4518.  
 
Ansøgning vedlægges cv og relevante eksamenspapirer.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 21. februar 2018
 

Jobagent

Du kan oprette en jobagent, så du modtager en mail når Københavns Kommune opslår et job med netop din interesse.
Opret jobagent

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.