Specialiseret plejefamilie til søskendepar på 11 år

Er I en godkendt plejefamilie, som er dygtige til at arbejde med tilknytning og mentalisering? Kan I skabe udvikling og trivsel for et søskendepar på 11 år – en dreng og en pige? Så kan det være jer, vi søger i Center for Familiepleje.

Dem der kender drengen beskriver ham som en glad, positiv, kærlig og nysgerrig dreng. Han går til badminton, er glad for at cykle og gå ture og han er god til Lego og iPad. Han har en reaktiv tilknytningsforstyrrelse og går på en dagbehandlingsskole, hvor han er kommet i rigtig fin trivsel. Han kan godt koncentrere sig i længere perioder, særligt når det er noget, der interesserer ham. Han har behov for at blive støttet i forhold til faglige udfordringer. Han kan indleve sig i andre og er omsorgsfuld, men kan i visse situationer have vanskeligt ved at se andre perspektiver end sit eget. Han beskrives også som en sårbar dreng, der har let ved at reagere, hvis han føler sig utryg. Han har brug for omsorgsfulde voksne, som kan rumme ham, støtte ham i at regulere sig selv og møde ham følelsesmæssigt, også når han er afvisende.

Dem der kender pigen beskriver hende som en sød og dejlig pige. Hun klarer sig fagligt godt i skolen og er god til at skabe kontakt til andre børn. Hun er glad for at bevæge sig og går til dans flere gange om ugen på konkurrenceniveau, her er hun både disciplineret og målrettet. Hun kan lide at lave perleplader, kædefange, klatre i klatrestativ, gå ture og hoppe på trampolin. Hun er meget selvstændig og god til at klare udfordringer selv. Hun er også en meget følsom pige, der skal have hjælp til at skabe en tryg tilknytning til nærmeste voksne. Hun kan fremstå afvisende i forhold til kontakt. Pigen har brug for voksne, der kan skabe trygge og omsorgsfulde rammer samt arbejde med tilknytning.

Begge børn har følelsesmæssige udfordringer og har haft en traumatisk opvækst med mange skiftende omsorgspersoner. Børnene skal støttes i at udvikle deres indbyrdes forhold i en mere harmonisk og bæredygtig retning.

Børnene har samvær en gang månedligt i samværslokale uafhængigt af hinanden.

Om jer

  • I skal gerne bo på Sjælland
  • I har ikke mindre børn, men der må gerne bo ældre børn i familien
  • I har erfaring med at arbejde med tilknytning og søskenderelationer
  • I har gode samarbejdsevner og er indstillet på et samarbejde med børnenes netværk
  • I skal være et par
  • I skal være indstillet på at køre børnene til samvær på Københavns Vestegn                
  • I er godkendt som plejefamilie til høj eller højeste belastning (forstærket eller specialiseret plejefamilie)                     

I bliver en del af Københavns Kommunes gruppe af specialiserede plejefamilier. Dvs. at den ene af jer bliver ansat fuld tid på plejeopgaven og derfor skal gå hjemme.

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent, som I har kontakt med regelmæssigt. Som specialiseret plejefamilie får I også fast psykologisk supervision. Samtidig får I relevante efteruddannelseskurser, og I bliver en del af en netværksgruppe, hvor I kan møde andre specialiserede plejefamilier samt få inspiration og faglig sparring. 

I får desuden mulighed for at deltage i Center for Familieplejes brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner. Se vores kursusudvalg her: https://centerforfamiliepleje.kk.dk/indhold/efteruddannelse-plejefamilier 

For flere oplysninger kontakt familieplejekonsulent Tina Jørgensen på 5162 5093 eller BT48@kk.dk.

Ansøgningsfrist senest mandag den 9. marts 2020

Send din ansøgning mærket TJ/2020-16 sammen med plejetilladelse og socialrapport til:
familieplejen@sof.kk.dk

Eller til:
Center for Familiepleje 
Svendborggade 5, 3.sal  
2100 København Ø

Du kan også søge via nedenstående link.

Om Center for Familiepleje 
Center for Familiepleje er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en videnbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser og temaaftner, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne familiepleje, bl.a. gennem vores videnscenter og kursusvirksomhed. Læs mere om os på: centerforfamiliepleje.kk.dk.  

Jobagent

Du kan oprette en jobagent, så du modtager en mail når Københavns Kommune opslår et job med netop din interesse.
Opret jobagent

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.