Specialiseret plejefamilie til to søskende på 7 og 11 år

Er I godkendt som plejefamilie, og kan I skabe trygge og strukturerede rammer for et søskendepar – to drenge på 7 og 11 år? Så kan det være jer, vi søger i Center for Familiepleje.

Om den 11-årige
Dem, han kender, beskriver ham som en kvik, charmerende, køn og smilende dreng, som er glad for computer, brætspil, fodbold og musik. Han er velbegavet, men mangler dog basal viden, og er sprogligt forsinket.

Han har en tilknytningsforstyrrelse, som kommer til udtryk ved, at han udviser et stort behov for kontrol og har meget uro i kroppen. Han kan også fremstå aggressiv og have svært ved at respektere andre børn og voksne.

Om den 7-årige
Dem, han kender, beskriver ham som en sød dreng, som er glad for brætspil og fodbold. Han er normalt begavet, men mangler dog basal viden og er forsinket med sprog og med legeudvikling.

Han har en tilknytningsforstyrrelse og kan fremstå kravafvisende og fysisk grænseoverskridende. Han har svært ved at begå sig alderssvarende socialt både overfor børn og voksne og kan være drillende og provokerende.

Jeres hjem kan være det rigtige for drengene, hvis I kan tilbyde strukturerede og stabile rammer. I skal desuden kunne arbejde med drengene i forhold til relationsdannelse og følelsesmæssig spejling, og I skal kunne stimulere dem sprogligt.

Drengene spiser ikke svinekød.

Om jer 

  • I skal bo på Sjælland.
  • I har ikke mindre eller jævnaldrende børn.
  • I skal være et par.
  • I skal være indstillet på at køre drengene til samvær i København.
  • I har gode samarbejdsevner og er indstillet på et samarbejde med drengenes netværk. 
  • I er godkendt som plejefamilie til høj eller højeste belastning (forstærket eller specialiseret plejefamilie).
  • I bliver en del af Københavns Kommunes gruppe af specialiserede plejefamilier – dvs. at I begge bliver ansat fuld tid på plejeopgaven og derfor skal gå hjemme begge to.
  • I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent, som I har kontakt med regelmæssigt.

Som specialiseret eller forstærket plejefamilie får I også fast psykologisk supervision. Samtidig får I relevante efteruddannelseskurser, og I bliver en del af en netværksgruppe, hvor I kan møde andre plejefamilier samt få inspiration og faglig sparring. I får ligeledes mulighed for at deltage i Center for Familieplejes brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner. Se vores kursusudvalg.

Mere information
For flere oplysninger kontakt familieplejekonsulent Jette Gram på 2611 3146.

Ansøgningsfrist senest tirsdag den 17. december 2019.

Send din ansøgning mærket "JG/2019-86" sammen med plejetilladelse og socialrapport til:
familieplejen@sof.kk.dk
Eller til:
Center for Familiepleje
Svendborggade 5, 3. sal
2100 København Ø

Du kan også søge via nedenstående link.

Om Center for Familiepleje 
Center for Familiepleje er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en videnbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser og temaaftner, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne familiepleje, bl.a. gennem vores videnscenter og kursusvirksomhed. Læs mere om os på: centerforfamiliepleje.kk.dk.