Specialiseret plejefamilie til pige på 15 år til Center for Familiepleje

Er I en godkendt erfaren plejefamilie med gode samarbejdsevner, og kan I skabe trygge og strukturerede rammer for en 15-årig pige? Så kan det være jer, vi søger i Center for Familiepleje.

Pigen elsker at danse, og hun er glad for heste. Hun er normalt begavet, velplaceret skolemæssigt og aktuelt anbragt uden for hjemmet i en plejefamilie. Hun har svært ved at acceptere andres grænser og svært ved at acceptere krav. Hun har selvskadende adfærd. Hun udviser en seksualiserende adfærd i en grad, der kan være til gene for andre og udstille sig selv.

Jeres hjem kan være det rigtige for pigen, hvis I kan rumme hendes udfordringer, skabe tryghed og en struktureret hverdag med hjælp til følelsesmæssig regulering. Det forventes, at der skal være samvær i nogle weekender mellem pigen og hendes mor.

Om jer  

  • I kan bo i hele landet.
  • I har ikke mindre eller jævnaldrende børn. 
  • I skal være indstillet på at køre pigen til samvær i København.  
  • I har gode samarbejdsevner og er indstillet på et samarbejde med pigens netværk.  
  • I er godkendt som plejefamilie til høj eller højeste belastning (gerne specialiseret plejefamilie). 
  • I bliver en del af Københavns Kommunes gruppe af specialiserede plejefamilier. Dvs. en af jer bliver ansat fuld tid på plejeopgaven og skal derfor gå hjemme. 

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent, som I har kontakt med regelmæssigt. Som specialiseret plejefamilie får I også fast psykologisk supervision. Samtidig får I relevante efteruddannelseskurser, og I bliver en del af en netværksgruppe, hvor I kan møde andre specialiserede plejefamilier samt få inspiration og faglig sparring. 

I får ligeledes mulighed for at deltage i Center for Familieplejes brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner. Se vores kursusudvalg her: https://centerforfamiliepleje.kk.dk/indhold/efteruddannelse-plejefamilier   

For flere oplysninger kontakt familieplejekonsulent Mette Bøgelund på 2611 2213 eller via e-mail: B59A@kk.dk 

Ansøgningsfrist 
Torsdag den 19. december 2019.

Ansøgning mærket MB/2019-88 sendes sammen med plejetilladelse og socialrapport til 
familieplejen@sof.kk.dk

eller til 

Center for Familiepleje 
Svendborggade 5, 3. sal  
2100 København Ø 

Du kan også søge via nedenstående link.

Om Center for Familiepleje  
Center for Familiepleje er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en videnbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder.
Vi har et bredt udbud af kurser og temaaftner, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne familiepleje, bl.a. gennem vores videnscenter og kursusvirksomhed. Læs mere om os på: centerforfamiliepleje.kk.dk.