Sommerferie- og weekendafløsere til Egebo

Plejecenter Egebo søger robuste og stabile afløsere til faste weekendvagter, korte vikariater samt afløsning ved ferie og sygdom.

Er du under uddannelse til sygeplejerske, sosu-assistent/-hjælper eller har du på anden måde erfaring med arbejdet på at plejehjem, og har du lyst til at supplere din uddannelse med praktisk erfaring på et meget velfungerende plejecenter – så er du den vi søger.

Vi forventer, at du

  • Indgår i et team med husets dygtige medarbejdere
  • Har erfaring med arbejdsopgaverne på et plejehjem
  • Er ansvarlig og har et godt humør
  • Er handlekraftig, robust og kan bevare overblikket i pressede situationer
  • Ønsker at være en del af en arbejdsplads i udvikling
  • Vil være med til forsat at udvikle Egebo som et godt sted at bo.

Plejecenter Egebo er et velfungerende plejecenter med 117 boliger fordelt på otte teams. Vi er en velfungerende personalegruppe, der består af sosu-assistenter, sosu-hjælpere, elever og et supportteam bestående af sygeplejersker samt træningscenter med terapeuter. Du bliver en del af et dynamisk fagligt og kompetent miljø, hvor vi sætter beboertrivsel, glæde og tryghed i højsædet. På Plejecenter Egebo får du god mulighed for faglig og personlig udvikling.

Stillingerne er ledige med tiltrædelse snarest.

Samtaler afholdes i uge 23.

Nysgerrig?
Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte souschef Naoual Ahabbad på 2444 4385 i tidsrummet kl. 10:00-12.00 på hverdage.

Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 6. juni 2017.

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.