Social- og sundhedshjælpere til Aftenplejen i Hjemmeplejen Bispebjerg/Nørrebro i hjertet af København

Er du uddannet social- og sundhedshjælper og trives med borgernært arbejde og fokus på faglighed og tværfagligt samarbejde? 
Så skal du søge en stilling hos os i Aftenplejen Bispebjerg/Nørrebro.

Vi er en stor, blandet aften gruppe på ialt 60 medarbejdere med 35 i fremmøde hver aften. Vi er social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker, og vi møder ind på samme adresse i Fensmarkgade på Nørrebro.

Udover alle de udekørende er der også i aftenplejen to assisterende gruppeledere, en planlægger/disponent og en kvalitetssygeplejerske. Samarbejdet på tværs her i aftengruppen er vigtigt for os og betyder meget for den kvalitet, vi yder ude hos borgerne.

Som social- og sundhedshjælper hos os, skal du have lyst til at bidrage med positivitet og faglighed, så både vores borgere, dine kolleger og dig selv, har det godt og trives i hverdagen. Her hos os har vi meget fokus på trivslen, samarbejdet på tværs i gruppen og mellem dagvagt og aftenvagt.

Vores borgere er meget forskellige og det er vi i medarbejdergruppen også. Det ser vi som en fordel, da det altid er godt, når forskelligheder arbejder sammen. Vi besøger borgerne hjemme hos dem selv og du skal kunne lide den omstilling det er at køre fra hjem til hjem. Det er noget af det, dine kommende kollegaer elsker ved deres arbejde.

Vores fysiske områder spænder over hele Nørrebro og Bispebjerg. Vi har både cykelruter, bilruter og nogle El-cykler, og det er derfor et krav, at du kan cykle. Kørekort er en fordel, men ikke et krav.

Du vil selvfølgelig få en introduktionsperiode med løbende, tæt opfølgning og en individuel tilrettelæggelse af introduktionsforløbet, hvor du kan komme med dine ønsker og behov.

Synes du, at det lyder som noget for dig, så søg stillingen og vær med til at skabe den bedste aftenpleje i Københavns Kommune.

Ansættelsesvilkår
Arbejdstiden ligger mellem kl. 15-23.30 og størstedelen af dine kommende kolleger arbejder i et 5-2-rul. Stillingerne er fastansættelser.

Mere information
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til gruppeleder Sofie Frank på 2059 4735 eller assisterende gruppeledere Eva og Martin på 2022 2838.

Søg via nedenstående link senest mandag den 16. august 2021

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.dk, Facebook og LinkedIn.