Social- og sundhedshjælpere som motiveres af medindflydelse og arbejdsglæde til Solgaven Valby

’’Det bedste ved at bo her er, at jeg får den hjælp, som jeg har brug for.’’ fortæller en beboer, Bjarne Birkedal Bryde.

Kan du med din arbejdsglæde bidrage til, at Bjarne og alle vores andre beboere med synshandicap har et meningsfuldt liv hos Solgaven Valby og får den hjælp, de har brug for? Og vil du være medskaber af en arbejdsplads med gode rammer og trivsel? Så vil vi meget gerne have dig som vores nye kollega. 

Solgaven Valby er et nyt plejehjem, som understøtter, at beboere og brugere kan leve mere selvhjulpent og med fokus på at tilbyde sanselige oplevelser. Til den vigtige opgave har vi brug for uddannede social- og sundhedshjælpere, som:

  • har en 360-graders tilgang til plejen og ikke udelukkende har fokus på de enkelte opgaver – det er helhedsoplevelsen hos vores beboere, som giver dem de bedste betingelser for et godt og aktivt liv trods deres synshandicap
  • lytter og aflæser beboernes behov og ønsker og selvstændigt tager initiativ til at løse opgaverne
  • er gode til dansk, da det er særlig vigtigt for at kunne skabe en god relation til vores blinde og svagtseende beboere
  • møder på arbejde med masser af imødekommenhed og godt humør – det smitter af på både kollegaer og beboere og giver dig et bedre afsæt for en god arbejdsdag
  • forstår vigtigheden af og prioriterer dokumentation – vi arbejder med elektronisk omsorgsjournal (Cura)
  • medvirker til høj faglighed og ansvarlighed i personalegruppen

Hos os får du høj faglighed og arbejdsglæde
Vælger du, at blive vores nye kollega, bliver du en del af en arbejdsplads, hvor vores medarbejdere er fagligt velfunderede inden for blindespecialet. Vi har fokus på høj faglig kvalitet i omsorgen og sygeplejen til beboerne – ligesom der er fokus på, at beboerne får muligheden for at leve det liv, som de selv ønsker, og som giver mening for dem.

Der er mange aktiviteter både dag og aften med beboerne, og vi lægger stor vægt på, at beboerne får nogle dejlige måltider, oplevelser og individuel støtte efter eget behov og ønske. For at kunne lykkedes med at give vores beboere de bedste vilkår for følelsen af hjemlighed og dermed sikre rammer om fællesskaber og sociale relationer, er det afgørende, at du som vores medarbejder oplever arbejdsglæde. Du får fagligt kompetente og engagerede kolleger samt mulighed for at erhverve erfaring, udvikling og uddannelse indenfor specialet. Vi sørger bl.a. for, at du får en god introduktion til specialet med undervisning af en mobilityinstruktør.

Solgaven Valby består af 93 plejeboliger, 25 ældreboliger og et stort aktivitetscenter. Vi ligger centralt og tæt på Ny Ellebjerg Station.

Lidt mere om stillingerne og alt det praktiske
Stillingerne er i dagvagt på henholdsvis 37 timer og på 32 timer om ugen med vagt hver tredje weekend. Ansættelserne sker i henhold til gældende overenskomst. Vi vil meget gerne have, at du kommer med ombord henholdsvis den 1. september (stillingen på 37 timer) og den 1. oktober (stillingen på 32 timer).

Yderligere information
Har du brug for at vide mere om både stillingerne og Solgaven Valby, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Anne Brock Laursen på 2762 9263. Du kan også læse lidt mere om os her.

Har du lyst til at være en del af vores hold, så send os meget gerne en ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 10. august 2021

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.dk, Facebook og LinkedIn.