Social- og sundhedsassistenter til Hjemmeplejecenter Nord, Socialforvaltningen

Vi søger to-tre social- og sundhedsassistenter til helhedspleje, der vil være med til at skabe sammenhæng i kerneopgaverne og løse sygeplejefaglige opgaver af basiskarakter, som er en del af opgaverne i hjemmeplejegruppen.

Målgruppen er primært borgere under 65 år. Vi har fokus på hele mennesket og et særligt blik for relationsarbejdets værdi i samarbejdet hos de borgere, der har psykiske lidelser, og det sociale hos borgere med mestringsproblemer i dagligdagen.

Om dig

  • Du er uddannet social- og sundhedsassistent og er stolt af din faglighed og har erfaring.
  • Har du også erfaring inden for psykiatri og misbrug, er det et plus.
  • Du trives med at arbejde selvstændigt og struktureret.
  • Du brænder for at hjælpe andre, også de der lever livet anderledes.
  • Du er opsøgende, engageret og har fokus på egen udvikling, samt udvikling i sygeplejen.
  • Du vil arbejde relationelt og rehabiliterende.

Om os
Hjemmeplejecenter Nord arbejder ud fra Lærkevej, København NV. Vi har fællesskab med sygeplejegruppen, aften og natplejen og arbejder meget tværfagligt, først og fremmest sammen med borgeren. Vi tilbyder et godt introduktionsprogram.

Derudover arbejder vi efter Københavns Kommunes værdier: ”Tillid, ligeværd, respekt og dialog” og Socialforvaltningens vision: "At give borgere mulighed for at udvikle og udnytte egne ressourcer til at realisere et godt liv og bidrage til samfundet." Vi tilbyder ansættelse på 30-37 timer ugentlig.

Løn- og ansøgningsfrist
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og reglerne for Ny løn. Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt. Ved evt. ansættelse indhentes straffeattest. 

Mere information
Kontaktperson er afdelingsleder Carina Frei på 2048 3732 og konstitueret afdelingsleder Thomas Johansen på 2631 5122, såfremt du ønsker at høre mere om stillingerne.

Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 9. juni 2017.
Ansættelsessamtaler afholdes umiddelbart efter ansøgningsfristen.

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.