Social- og sundhedsassistent til dagvagt på omsorgscentret Hjortespring

Vil du være med til at give vores beboere en tryg og rar hverdag? 

Omsorgscentret Hjortespring søger en social- og sundhedsassistent til dagvagt gennemsnitligt 35 timer om ugen med weekendvagt hver tredje weekend. Vi søger dig, der brænder for at gøre en forskel og skabe et godt liv for beboerne, og når den tid kommer, en god afslutning på livet.

Vi forventer, at du

  • er fagligt dygtig, og har lyst til at lære
  • er mødestabil og vil være med til at løfte opgaver i flok
  • er anerkendende, har et godt humør og støtter beboerne i at bevare livskvalitet og indflydelse på eget liv

Om omsorgscentret Hjortespring
Omsorgscentret Hjortespring i Herlev er en selvejende institution med driftsoverenskomst med Københavns Kommune. På Hjortespring er der i alt 158 lejligheder og plejeboliger, inklusive ægteparboliger.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads, hvor vi

  • sætter beboerne i centrum og giver dem en god dag
  • er mangfoldige
  • sætter faglighed højt og arbejder tværfagligt

Vi arbejder hele tiden med læring og udvikling. For øjeblikket er vi optaget af forbedringsindsatsen og demensindsats, men også genetablering af sociale liv og aktiviteter.

Du får en god introduktion til Hjortespring og vores organisation, værdier og arbejdsgange. Derudover får du medindflydelse på kultur, arbejdsmiljø og arbejdsplads.

Løn- og ansættelsesvilkår
Lønnen forhandles efter principperne i Ny Løn efter gældende overenskomst. Tiltrædelse den 1. oktober 2021 eller efter aftale.

Mere information
Har du lyst til at høre mere om stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Ronnie L. Hansen på 4454 7460. Du kan også besøge vores hjemmeside.

Søg via nedenstående link senest søndag den 22. august 2021

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.dk, Facebook og LinkedIn.