Du er her

Send sikker post med vCard til Børne- og Ungdomsforvaltningen

Hvis du ikke har Digital Post, kan Børne- og Ungdomsforvaltningen kontaktes sikkert ved hjælp af vCard
Hent vCard certifikat
Søg efter BUFs hovedpostkasse og hent certifikatet

Denne måde at sende sikker post på er IKKE den anbefalede. Vi anbefaler i stedet at anvende én af forvaltningens digitale postkasser, hvor du sender din besked sikkert ved at logge ind med NemId. Se oversigten over, hvilke digitale postkasser, du kan anvende på denne side:

Skriv sikkert med Digital Post

Virksomheder/foreninger mv., som har et CVR-nummer, bør benytte deres virk.dk-postkasse: http://www.virk.dk

Hvis du ønsker at anvende vCard alligevel, kan du kun sende sikker post til Børne- og ungdomsforvaltningens hovedpostkasse: buf@buf.kk.dk. Vær opmærksom på, at du ligesom på borger.dk og virk.dk skal benytte NemID/digital signatur.

Din besked til hovedpostkassen sendes sikkert videre til det relevante kontor, så det er vigtigt, at du skriver i emnefeltet, hvad din henvendelse drejer sig om, fx om det er en klage, handler om børnepasning, skole, specialundervisning, madordninger, sundhedspleje, tandpleje, PPR, uddannelsesvejledning, sprogtilbud eller noget helt andet.

vCard kan som nævnt kun anvendes i visse typer mailprogrammer. Hvis du har installeret vCard, og det ikke virker, henviser vi til at bruge Digital post i stedet, jvf. linket herover.

Hvis du ikke har vCard-certifikat installeret i dit mailprogram, kan du hente certifikatet hos NemID ved at klikke på den blå bjælke herunder, og følge denne anvisning:

  1. Klik på "Hent som vCard" (hvis dit mailprogram ikke understøtter vCard, skal du i stedet klikke på "Hent certifikat," og derefter indtaste e-mailadressen).
  2. Gem vCard'et i dit mailprogram. Hvis du anvender mailprogrammet Outlook, skal du klikke på "Gem og luk", hvorefter vCard'et vil være tilføjet i din liste over kontaktpersoner.
  3. Nu er certifikatet installeret i dit mailprogram, og du kan begynde at anvende din NemID eller digitale signatur til at sende og modtage sikker mail til Børne- og Ungdomsforvaltningens hovedpostkasse.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.