Relationsskabende virksomhedskonsulenter til Københavns Erhvervshus

Vil du være en af de bedste virksomhedskonsulenter i Danmark og skabe relationer med de hurtigst voksende erhvervsvirksomheder og startups i region hovedstaden? Vil du se din karriere tage fart og tilegne dig de mest relevante salgsteknikker og nyeste markedsviden? Kan du matche lediges kompetencer med virksomheders rekrutteringsbehov? Kan du levere høj service både internt og eksternt til kolleger og kunder? Kan du dokumentere dine resultater og kommunikere med alle typer af virksomhedsejere?

Så kan det være dig, der skal være i vores stærke brancheteams af dedikerede virksomhedskonsulenter. Vi søger et par talentfulde og proaktive virksomhedskonsulent til opsøgende virksomhedskontakt og behovsafdækning til et ungt progressivt team. 

Om jobbet
Københavns Erhvervshus søger salgsorienterede og selvstændige virksomhedskonsulenter til Københavns Erhvervshus der er en del af Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i Københavns Kommune. Virksomhedskonsulenten skal være med til at sikre, at København er blandt landets bedste kommuner, når det handler om at yde service til virksomhederne, rekruttere arbejdskraft og fremme iværksætteri.

Københavns Erhvervshus er sat i verden for at gøre det nemt for virksomheder og iværksættere at samarbejde med Københavns Kommune. Medarbejderne i Københavns Erhvervshus hjælper virksomhederne med at rekruttere arbejdskraft, rådgiver og underviser kommende og eksisterende iværksættere og hjælper virksomhederne med at få den relevante lokale erhvervsservice.

Din primære rolle som virksomhedskonsulent vil være det opsøgende arbejde over for virksomhederne. Du kommer til at løse en bred vifte af opgaver, som primært vil omfatte opsøgende virksomhedskontakt herunder mødebooking, afdækning af rekrutteringsbehov, indgåelse af aftaler med virksomheder om deres rekrutteringsbehov, hjemtagelse af jobordrer og bindeled til job- og beskæftigelses centrene samt oversættelse lediges kompetencer til virksomhedens efterspørgsel.

Arbejdet som virksomhedskonsulent indbefatter også 

  • en generel erhvervsservice i forhold til Københavns Kommune, bl.a. ved at hjælpe virksomhederne videre med øvrige udfordringer som fx parkeringsspørgsmål og indhentning af forskellige tilladelser
  • styrings- og opfølgningsopgaver.

Om dig
For at komme i betragtning til jobbet skal du have viden om eller erfaring med salg og relationsopbygning – gerne fra den private sektor. Markedsviden om forskellige typer af virksomheder indenfor oplevelsesøkonomi, events, catering, kommunikation, markedsføring og lign. er ligeledes en fordel.
 
Vi forventer, at du

  • tager initiativ og trives med at arbejde med korte deadlines og opfølgning af disse
  • er resultatorienteret og vedholdende
  • kan afkode og forstå virksomhedernes behov på kort og lang sigt og omsætte dem til konkrete ønsker
  • kan skabe kontakt og kommunikere med ledere, direktører og medarbejdere
  • kan vejlede og rådgive virksomheder i forhold til vækst, ved for eksempel at tænke rekruttering  akademikere ind i opgaveløsningen.
  • er selvmotiverende, har gå-på-mod og ikke lader dig slå ud af modgang.

Om os
Du bliver en del af Københavns Erhvervshus, der består af ca. 110 virksomhedskonsulenter, erhvervsrådgivere, search assistenter, tre afdelingschefer og en centerchef.
 
Københavns Kommune har opstillet ambitiøse mål for byens erhvervsudvikling: København skal opleve en vækst på fem pct. årligt og skabe 20.000 nye private jobs inden 2020. Et vigtigt element heri er etableringen af et nyt erhvervshus, der samler én fælles virksomhedsindgang til kommunen med iværksætterindsatsen og den virksomhedsrettede beskæftigelsesindsats.
 
Det nye erhvervshus er højt prioriteret af både borgmester og direktion, så det er en samlet organisation, der står bag dit arbejde som virksomhedskonsulent. Vi har det klare mål, at vi skal sikre flere borgere i job og gøre det nemt for virksomheder og iværksættere at samarbejde med Københavns Kommune.
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og HK. Attraktiv pensionsordning, massage- og frugtordning, karriereudviklingsprogrammer mv.  Tiltrædelse snarest muligt.
 
Spørgsmål?
Har du spørgsmål til stillingerne eller Københavns Erhvervshus, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Anders Brixen på 3366 3333.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 12. juni 2017.
Ansættelsessamtaler afholdes hurtigst muligt efter ansøgningsfristens udløb.

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.