Kajakker, SUP og lignende umotoriserede fartøjer

Er tilladt hele året på Amager Strands vandarealer, dog ikke på dykkerbanen.

Motoriseret sejlads

Maksimal sejlhastighed er 3 knob. Motoriseret sejlads er tilladt hele året i Lagunen og udenfor sommerbadezonen. Når bøjerne fjernes, må der også sejles i sommerbadezonen. Der må ikke sejles på dykkerbanen. Sejlads med jetski, vandscootere, flyboards og lignende motoriserede fartøjer er ikke tilladt uden særlig tilladelse. 

Dykning

Kort over strandparkens dykkerbane. Reglement for brug af banen findes ved Pynten. 

Lystfiskeri

Er tilladt i perioden 1. september til 31. maj undtagen på dykkerbanen. Det er ikke tilladt at sætte garn og ruser på Amager Strand.  

Surfing

Alle typer surfing er tilladt hele året udenfor sommerbadezonen og i Lagunen, men surfere må gerne kortvarigt sejle igennem badezonen på vej ud på Øresund.

Når bøjerne fjernes, må der også surfes i sommerbadezonen. Der må ikke surfes på dykkerbanen.

 

Ved Jollerampen

Ved stranden og på vandarealet ved Jollerampen kan der være stor surfaktivitet på dage med god vind. Badegæster og svømmere opfordres på disse dage til at søge andre steder hen på stranden.

Sommerbadezone

En sommerbadezone markeres med bøjer langs Øresundskysten i sommersæsonen. Når der er lagt bøjer ud, er sejlads og opankring indenfor zonen ikke tilladt.

Undtaget herfra er kajakker, SUP, vandcykler og lignende umotoriserede småfartøjer. Alle typer surfere må kortvarigt sejle igennem zonen på vej ud på Øresund. Når bøjerne tages ind, er sejlads og alle typer surfing igen tilladt.