Plejefamilie til søskendepar på 2 og 3,5 år

Vi søger en godkendt plejefamilie til et søskendepar på 2 og 3,5 år.

Børnene beskrives som motorisk dygtige, aktive og glade for fysisk udfoldelse. De har en god sproglig udvikling. De er glade for hinanden men kan også have indbyrdes konflikter.

Børnene er aktuelt anbragt på en døgninstitution. De er præget af en urolig og ustabil opvækst, hvor deres behov for omsorg og nærvær i perioder ikke er blevet tilgodeset.

Vi søger en plejefamilie, der har erfaring med at arbejde med børn i krise og tilknytning. I skal bo på Sjælland, og der må ikke være mindre børn i plejefamilien.

Som plejefamilie skal I være godkendt af socialtilsyn til børnenes alder og til middel eller høj belastningsgrad. Det er nødvendigt, at den ene plejeforælder er hjemmegående i en periode mens der arbejdes med tilknytning og relation.

Vi tilbyder:

  • råd og vejledning fra en fast familieplejekonsulent
  • supervision efter behov
  • relevante kurser og temaaftener.

Honorar er 7 x vederlag pr. barn i den periode, hvor den ene plejeforælder skal gå hjemme, herefter forventes 6 x vederlag pr. barn.

Flere oplysninger fås hos familieplejekonsulent Jette Gram på 2611 3146. Læs gerne mere på vores hjemmeside: www.centerforfamiliepleje.dk

Ansøgningsfrist senest onsdag den 7. juni 2017.

Send din ansøgning mærket JG/2017-35 sammen med socialrapport og plejetilladelse til:
familieplejen@sof.kk.dk

Eller til:
Center for Familiepleje
Griffenfeldsgade 44, opgang 6, 1. sal
2200 København N

Om Center for Familiepleje
Center for Familiepleje er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en vidensbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser og temaaftner, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne familiepleje, bl.a. gennem vores videnscenter og kursusvirksomhed. Læs mere om os på: www.centerforfamiliepleje.kk.dk

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.