Plejefamilie til pige på 12 år

Er I godkendt som plejefamilie, og kan I skabe trygge og strukturerede rammer for en 12-årig pige? Så kan det være jer, vi søger i Center for Familiepleje.

Dem, hun kender, beskriver hende som en kreativ pige, der er dygtig til sport. Hun har tidligere gået til springgymnastik, bl.a. på eliteniveau. Hun er glad for heste og andre dyr.

Hun beskrives også som følelsesmæssigt umoden og med lavt selvværd. Hun er sensitiv, kan let blive overstimuleret, og hendes humør kan være svingende. Hun vil gerne bestemme og kan have svært ved at samarbejde samt udvise tillid til både børn og voksne. Ved kravssituationer eller situationer, hvor hun føler sig uretfærdigt behandlet, kan hun blive udadreagerende.

Hun profiterer af tydelige, forudsigelige rammer og grænsesætning. Belønningssystemer har også haft en god effekt på hende. Jeres hjem kan derfor være det rigtige for hende, hvis I kan give tryghed og tydelige rammer.

Om jer

  • I må ikke have børn, der er yngre end pigen.
  • Der må gerne være heste og andre dyr i plejefamilien samt mulighed for sportsaktiviteter.
  • I skal være godkendt som forstærket eller specialiseret plejefamilie.
  • I skal være indstillet på at køre pigen til samvær i København.
  • I skal bo på Sjælland.

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent. Samtidig får I mulighed for at deltage i vores brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner – se kursusplan på vores hjemmeside.

Honorar: 8 x vederlag.

Mere information
For flere oplysninger kontakt familieplejekonsulent Jette Gram på 2611 3146.

Ansøgningsfrist senest tirsdag den 15. oktober 2019.

Send din ansøgning mærket "JG/2019-67" sammen med plejetilladelse og socialrapport til:
familieplejen@sof.kk.dk
Eller til:
Center for Familiepleje
Svendborggade 5, 3. sal
2100 København Ø

Du kan også søge via nedenstående link.

Om Center for Familiepleje
Center for Familiepleje er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en videnbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne familiepleje, bl.a. gennem vores videnscenter og kursusvirksomhed. Læs mere om os på: centerforfamiliepleje.kk.dk.

Jobagent

Du kan oprette en jobagent, så du modtager en mail når Københavns Kommune opslår et job med netop din interesse.
Opret jobagent

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.