Plejefamilie snarest til dreng på 16 år i Vejle-området til Center for Familiepleje

Center for Familiepleje i København søger en godkendt plejefamilie til en dreng på 16 år.

Dem, han kender, beskriver ham som en charmerende og omgængelig dreng, der overholder sine aftaler og passer sin skole og fritidsinteresser.

Drengen blev i 2015 netværksanbragt i Midtjylland. Siden da har han dog boet på en kostskole og gået i en almindelig folkeskole i området. Nu er han startet i 10. klasse, og han har et ønske om at forblive i området. I den forbindelse ønsker han og hans familie, at han tager ophold i en plejefamilie. Han har familie i Jylland, som han skal opretholde kontakten med, ligesom han har familie i København, som han af og til besøger.

Drengen har oplevet traumatiske begivenheder og flere skift i sit liv. Jeres hjem kan være det rigtige for ham, hvis I kan tilbyde en tryg og struktureret hverdag med relevant omsorg såvel fysisk, følelsesmæssigt, socialt som udviklingsmæssigt. I skal også kunne understøtte hans skolegang og fritidsaktiviteter samt støtte ham i overgangen fra ung til voksen.

Drengen har anden etnisk minoritetsbaggrund. Han spiser ikke svinekød.

Om jer

  • I er godkendt som plejefamilie til middel/høj belastning
  • I er rummelige, kan støtte drengen i sin udvikling og hjælpe ham med at opbygge positivt selvværd
  • Som familie består I af en mor og en far
  • I må gerne have både egne børn og plejebørn, uanset alder
  • I må gerne have dyr
  • I skal bo max en 1/2 times transport fra Vejle
  • I skal kunne indgå aktivt i planlægning og gennemførelse af hans samvær med biologisk familie.

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent. Samtidig får I mulighed for at deltage i Center for Familieplejes brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner. Se vores kursusudvalg her: https://centerforfamiliepleje.kk.dk/indhold/efteruddannelse-plejefamilier.

Honorar: 7 X vederlag

Flere oplysninger fås hos familieplejekonsulent Helle Petersen på 2687 0018.

Ansøgningsfrist
23. oktober 2019

Ansøgning mærket HP/2019-71 sendes sammen med plejetilladelse og socialrapport til

familieplejen@sof.kk.dk

eller til

Center for Familiepleje
Svendborggade 5, 3. sal,
2100 København Ø

I kan også søge via nedenstående link.

Om Center for Familiepleje
Center for Familiepleje er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en videnbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser og temaaftner, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne familiepleje, bl.a. gennem vores videnscenter og kursusvirksomhed. Læs mere om os på: centerforfamiliepleje.kk.dk.

Jobagent

Du kan oprette en jobagent, så du modtager en mail når Københavns Kommune opslår et job med netop din interesse.
Opret jobagent

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.