Pædagogmedhjælper til et barselsvikariat i Børnehuset Fengersvej

Er du initiativrig og ikke mindst fuld af gå på mod og godt humør, så er det måske dig vi mangler til vores udflytterbørnehave.

Børnehuset Fengersvej er en 0-6 års integreret institution.

Vi er en vuggestue med 39 børn, 44 børn i vores hjemmebørnehave og 50 børn i vores udflytterbørnehave. På Fengersvej deler vi hus med et fritidshjem med 310 fritidshjemsbørn.

Udflytterbørnehaven er beliggende ved Roskilde fjord, i meget smukke omgivelser ved Boserup skov og Kattinge sø. Vi har via Kattingeværk adgang til et fantastisk udeareal.

Vi prioriterer at være så meget ude som muligt. Vi har et stort bålhus hvor vi hver onsdag laver bål mad sammen med børnene. Derudover har vi et ældre charmerende hus.

Vi er et selvstændigt team bestående af 6-7 pædagoger og medhjælpere med masser af humor og et stærkt arbejdsfællesskab hvor vores faglighed altid er i fokus.

Vi er blandet på køn, alder, uddannelse og erfaring. Vi arbejder som én udflytterbørnehave med et fælles ansvar for, at alle 50 børn har en god, tryg og spændende dagligdag. Det betyder, at vi det meste af dagen er sammen og planlægger dagen ud fra aktiviteter på tværs af stuerne.  

Vi prioriterer den åbne dialog og samarbejdet med forældrene meget højt. Det er en forudsætning for, at vi kan udføre vores arbejde bedst muligt, i et fælles ansvar for barnet. 

Vi søger en pædagogmedhjælper, der:

  • kan skabe en tryg og omsorgsfuld hverdag for det enkelte barn
  • kan støtte op om pædagogernes og husets pædagogiske arbejde med børnene
  • kan beherske og anvende en PC og Ipad
  • kan bidrage aktivt til det stærke arbejdsfællesskab med kollegaer
  • er mødestabil og loyal overfor sin arbejdsplads

Klynge VVK-C
Vi er en del af en større klynge som består af ni institutioner. Du vil blive ansat i klyngen. På klyngeniveau arbejder vi ud fra fælles værdier som skal sikre, at der i hele klyngen arbejdes på et højt fagligt niveau og at man som barn i vores klynge, får de bedste betingelser for at udvikle sit fulde potentiale og et godt børneliv.

Du må meget gerne være fuld af gode ideer, initiativrig og ikke mindst fuld af gå på mod og godt humør. 
Vi glæder os til at møde dig.

Ansættelsesforhold
Vi håber at du kan starte hos os omkring midt juni. Stillingen er på 37 timer ugentligt. Vores åbningstid er fra kl. 06.30-17.30. 

Yderligere oplysninger
For yderligere information kontakt da pædagogisk leder Kirsten Ann Ghasemily på 5173 8236.

Søg via nedenstående link senest mandag den 8. juni 2020
Samtaler afholdes i uge 24