Pædagog 37 timer om ugen i otte måneders barselsvikariat til Vinklen – Tåsingegade

Vinklen – Tåsingegade søger pædagog på 37 timer i 8 mdrs barselsvikariat, til ansættelse 15. august 2017 - med mulighed for forlængelse

Tåsingegade søger en pædagog med erfaring i at arbejde med borgere med medfødte/tidligt erhvervede hjerneskader og/eller ASF, da flere af borgerne læner sig op ad en sådan forstyrrelse, og som også meget gerne har erfaring med den neuropædagogiske tilgang.

Vi tilbyder
Hos os får du kompetencer i at arbejde med medstyre og selvledelse; i at arbejde ud fra det ikke-dirigerende paradigme – inspireret af Dorte Birkmose; i at have fokus på at udvikle kompenserende strategier for pædagogisk praksis; i at give slip på egen model og lade den enkelte borger diktere eget liv og sidst men ikke mindst har du fordelene ved at være ansat i et stort center (CSBB).

Om jobbet
Da arbejdet er organiseret under medstyreformen, er det klart en fordel at være god til selvledelse, så du skal være god til at prioritere, planlægge og strukturere dit arbejde. Med de mange forskelligartede udfordringer i hverdagen er det vigtigt at du kan bevare både ro og overblik.

Som pædagog får du ansvaret for en række områder og opgaver bl.a.
Udvalgsopgaver og administrative opgaver, som fx udarbejdelse af FK, BGB, udvikling af borgernes Min Plan i samarbejde med borgerne; kommunikation til forældre/pårørende og alle øvrige interne/eksterne samarbejdsparter.

Vi forventer af dig, at du

 • har gode samarbejds- og kommunikative evner
 • tør tænke ud af boksen og med fagligheden som omdrejningspunkt
 • forholder dig aktivt til pædagogisk praksis og tager del i udviklingen af denne, i samarbejde med os kollegaer i teamet
 • er fleksibel og forholder dig konstruktivt kritisk i alle forhold
 • indgår i arbejdsgrupper på tværs af Vinklens teams og CSBB.

Kvalifikationer

 • Har en pædagogisk uddannelse
 • Har erfaring i arbejdet med kognitive funktionsnedsættelser
 • Har lyst og evne til at debattere og argumentere fagligt
 • Har lyst og evne til at arbejde selvstændigt i et tæt samarbejde med dine kollegaer 
 • Ser forandringernes milde vinde som muligheder, da forandringer er et grundvilkår
 • Kan bidrage til den uformelle og konstruktive tilgangvi alle har til hinanden på Vinklen, på tværs af organisationerne i CSBB
 • Har lyst til at udfordre dine personlige og faglige kompetencer
 • Er positiv og åben overfor konstruktiv feedback.

Frist og ansøgning
Hvis du kan se dig selv i Tåsingegade, så send os din ansøgning via nedenstående link, bilagt relevant dokumentation.

Ansøgningsfrist mandag den 12. juni 2017.

Interesseret?
Har du lyst til at vide mere, er du meget velkommen til at kontakte Thilde Bøgh Thorsklint, Yaacov Kigiel-Slor eller Camilla Stæhr på 3317 2484 eller besøge vores hjemmeside www.csb-vinklen.dk.

Tiltrædelse den 15. august 2017. Der afholdes samtaler 14. og 15. juni 2017.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og lokal lønpolitik.

Vinklen er en del af Center for Selvstændig Bolig og Beskæftigelse (CSBB) der hører under Socialforvaltningen i Københavns kommune, og anviser bo- og netværkstilbud til voksne borgere i Københavns Kommune med en kognitiv funktionsnedsættelse – det vil sige, en medfødt eller tidligt erhvervet hjerneskade eller en udviklingsforstyrrelse.

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.