Omsorgsfuld aflastningsfamilie til dreng på 9 år

Er du/I en godkendt aflastningsfamilie, der kan skabe trygge og nærværende rammer for en dreng på 9 år? Så er det jer, vi søger i Center for familiepleje.

Dem, han kender, beskriver ham som en dreng, der er fuld af glæde og smil, når han er tryg i sine relationer. Han er glad for badminton og går til spejder. Han kan være en smule introvert, kan godt blive stresset, og bekymringer for familien kan fylde meget hos ham. Han har brug for støtte til at sætte ord på svære følelser i forbindelse med oplevelse af svigt. I skal derfor kunne skabe en ramme, hvor det er naturligt at give udtryk for det, der kan være svært at sige højt.

Han går i almindelig skole og har behov for, at I som voksne har lyst til at engagere jer i lektielæsning samt facilitere et miljø, hvor der er fokus på samtaler og udvikling af almenviden. I skal også give støtte til udvikling af læsning og grundregler i matematik.

Aflastningen er hver anden weekend fra fredag til søndag. I skal være indstillet på et relevant samarbejde med drengens mor. Der kan forekomme ekstra døgn i aflastningen.

Vi lægger vægt på, at I

  • er godkendt som aflastningsfamilie
  • kan arbejde med følelseshåndtering
  • har kendskab til reaktioner og mønstre i forbindelse med omsorgssvigt
  • kan støtte op om skolearbejde
  • er indstillet på forældresamarbejde
  • kan hente og bringe til og fra aflastning
  • gerne bor i Københavnsområdet

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent. Samtidig får I mulighed for at deltage i Center for Familieplejes brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner. Se vores kursusudvalg her.

Honorar: 6 x vederlag

Mere information
Flere oplysninger fås hos familieplejekonsulent Tina Jørgensen på 5162 5093.

Ansøgningsfrist senest mandag den 23. september 2019.

Send din ansøgning mærket "TJ/2019-55" sammen med plejetilladelse og socialrapport til:
familieplejen@sof.kk.dk
Eller til:
Center for Familiepleje
Svendborggade 5, 3. sal
2100 København Ø

Du kan også søge via nedenstående link.

Om Center for Familiepleje
Center for Familiepleje er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en videnbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser og temaaftner, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne familiepleje, bl.a. gennem vores videnscenter og kursusvirksomhed. Læs mere om os på: centerforfamiliepleje.kk.dk.

Jobagent

Du kan oprette en jobagent, så du modtager en mail når Københavns Kommune opslår et job med netop din interesse.
Opret jobagent

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.