Økonomikonsulent til Teknik- og Miljøforvaltningen

Vi søger en dygtig og engageret økonomikonsulent til det centrale økonomikontor i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune.   
 
Økonomikontoret er en del af den fælles administrative stabsfunktion i forvaltningen, der står for den interne styring og udvikling i forvaltningen.   
 
Jobbet   
I forbindelse med, at forvaltningen skal have større fokus på langsigtede økonomianalyser, der går på tværs af kommunen, vil der være en række nye opgaver. Du vil derfor blive en del af Teknik- og Miljøforvaltningens analyseteam, der skal stå for dataindsamlingen og udarbejdelsen af forvaltningens økonomianalyser.   
 
Du vil skulle gå i dialog med, udfordre og kvalificere i samarbejde med forvaltningens interne og eksterne parter. Dermed vil din rolle være at agere mellemmand mellem det økonomiske, det politiske og det forvaltningsfaglige. Herudover vil du skulle agere sparringspartner for forvaltningens fagcentre.   
 
Vi arbejder løbende på at udvikle vores forskellige styringsværktøjer, så de kan vedblive at bidrage til at øge forvaltningens produktion og skabe gode rammer for forretningen. Derfor vil du indgå i forskellige faglige udviklingsprojekter på økonomiområdet. Desuden vil du kunne indgå i tværgående økonomiske projekter med kommunens øvrige forvaltninger og koordinere bidrag til tværgående arbejdsgrupper.   
 
Din profil   
Du har en samfundsvidenskabelig eller økonomisk kandidatgrad. 
Du er enten nyuddannet eller erfaren kandidat.   
 
Vi forventer, at du:   

  • har gennemslagskraft og er detaljeorienteret   
  • kan arbejde selvstændigt og systematisk   
  • kan fungere i samarbejde med mange forskellige samarbejdspartnere   
  • har en interesse i at få indblik i andre dele af forvaltningens faglige opgaver   
  • er god til tal og kan formulere dig mundtligt såvel som skriftligt   
  • er god til Excel og har lyst til at arbejde med store mængder data   

Det er endvidere et plus, hvis du har erfaring med:   

  • Offentlig økonomistyring   
  • SAP eller andre ERP-systemer   
  • Aktivitetsbaseret styring   
  • Projektstyring   

Vi tilbyder   
Du får en spændende og udfordrende stilling i en organisation med flad ledelsesstruktur, hvor vi lægger vægt på helhedssyn, åbenhed, tillid og arbejdsglæde. Du bliver en del af et fællesskab med søde og dygtige kollegaer. Vi tilbyder en gennemsnitlig 37 timers arbejdsuge, inklusiv frokostpause.   
 
Såfremt du ansættes som special- eller chefkonsulent, er du omfattet af de gældende arbejdstidsregler for disse personalekategorier. Du får gode muligheder for personlig og faglig udvikling og stor indflydelse på eget arbejdsområde.   
 
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst afhængigt af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.   
Vedhæft dit CV i Word- eller PDF-format. Øvrige dokumenter som eksamensbeviser eller lignende bedes du medbringe til en evt. ansættelsessamtale.   
 
Spørgsmål   
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte økonomichef Frederik Magnus Dahl Pedersen på 2965 1985.   
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 16. august 2017.    
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler med udvalgte kandidater i uge 34 (21.-25. august 2017).  
Eventuelle 2. samtalerunde med dertilhørende test forventes i uge 35 (28. august-1. september 2017).    
 
Om Teknik- og Miljøforvaltningen   
Forvaltningens væsentligste opgaver er at varetage myndighedsopgaver og servicere borgere og erhvervsliv inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling samt vej- og trafikområdet. Herudover rummer forvaltningen Københavns Erhvervsservice, varetager renholdelsen og vedligeholdelsen af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.200 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 4 mia. kr.

Jobagent

Du kan oprette en jobagent, så du modtager en mail når Københavns Kommune opslår et job med netop din interesse.
Opret jobagent

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.