Nysgerrig og kompetent ansvarshavende social- og sundhedsassistent i skiftende vagter fortrinsvis nattevagt til Sølund

På Sølund arbejder vi målrettet med at yde pleje og omsorg af høj kvalitet og være nærværende i vores samvær med beboerne. Vores primære opgave er at skabe rammer for et godt hverdagsliv for beboerne på Sølund.

Som medarbejder forventer vi, at du tager ansvar og bidrager til denne mission. Du skal være med at højne fagligheden og implementere Københavns Kommunes indsatskatlog for sygepleje og være med til at kvalitetssikre alle opgaver, der handler om behandling, pleje og omsorg i hele beboerens forløb på plejehjem, fra indflytning til en værdig livsafslutning

Din profil og dine kompetencer
Plejecentret Sølund søger en topengageret social- og sundhedsassistent, der vil være med til at sikre en høj faglighed og kvalitet til gavn for vores beboere.

Stillingen er fordelt således, at du på 14 dage har tre nattevagter og resten i enten aften- eller dagvagt. Du har mulighed for selv at præge om de skiftende vagter skal være dag- eller aftenvagter. 

Vi søger dig, der trives med de fordele, der er i et job, som ikke nødvendigvis ligger i dagtimerne. Arbejdet indeholder skiftende arbejdstider med dag-, aften- og nattevagter både på hverdage, i weekender og på helligdage. Som social- og sundhedsassistent i skiftende vagter får du en helt særlig rolle, hvor du skal være med til at sikre det faglige niveau og kulturen – også uden for den almindelige arbejdstid. Stillingen er på 28-35 timer om ugen. Ønsker du andet timetal, kan vi også drøfte det ved samtalen.

På Sølund er ansvarshavende “med på gulvet”, og du skal derfor løse nattens opgaver sammen med dine øvrige kollegaer.  

Din rolle på Sølund
Vores drømmekandidat er social- og sundhedsassistent med nogle års erfaring fra plejecenter, gerne med erfaring som ansvarshavende. Du har et solidt fagligt fundament, gerne med specialviden indenfor geriatri. Du kan identificere og vurdere sygeplejefaglige problemstillinger, igangsætte handlinger og evaluere dem, og så er du god til faglig relevant dokumentation.

Som ansvarshavende kan du bevare overblikket og have flere bolde i luften. Du er dygtig til at kommunikere både med beboere, pårørende og kollegaer. Det er vigtigt, at du både kan arbejde i teams og selvstændigt og tage initiativ og ansvar. Du har overblik over dine kollegers styrker, svagheder og generelle kompetencer – og ud fra det, kan du fordele opgaverne. Dokumentation og handleplaner er en del af hverdagen, og du skal derfor kunne tale og forstå dansk og kunne it på et solidt brugerniveau.

Vi leder efter en kollega, som kan være med til at kvalitetssikre alle opgaver indenfor behandling, pleje og omsorg for beboerne samt sikre en rolig nat. Som nattevagt har du det overordnede faglige ansvar og overblik samt det sygeplejefaglige ansvar i huset i nattetimerne. Du skal derudover koordinere opgaverne for de øvrige nattevagter ud fra deres kompetencer.

Vi tilbyder
Du vil indgå i et tæt fagligt fællesskab med Sølunds øvrige sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter – heriblandt vil du have mulighed for oplæring og faglig udvikling hos tre fagstabssygeplejersker, som sikrer den nødvendige undervisning og mulighed for sparring, så din sygeplejefaglighed understøttes. Lokalområdet inviterer til forskellige faglige netværk på tværs af byens plejecentre. 

Ansættelsesvilkår
Tiltrædelse den 1. januar 2020. Du skal være indstillet på at udvikle dig og lære løbende (via et godt introduktionsforløb) med et efterfølgende uddannelsesforløb på 12 dage, som forløber over en periode på 1½ år.

Mere information
Har du spørgsmål, kan du kontakte afdelingsleder Somaya El Kadiri på 2365 2490. Du kan også se mere om os på Sølunds hjemmeside.

Søg via nednestående link senest lørdag den 30. november 2019.
Vi afholder ansættelsessamtaler hurtigst muligt efter ansøgningsfristen.

Vores hverdag handler om mennesker. Se mere om os på vores-hverdag.dk.

Jobagent

Du kan oprette en jobagent, så du modtager en mail når Københavns Kommune opslår et job med netop din interesse.
Opret jobagent

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.