Find din uddannelse

Søger du ind på en uddannelse? Eller er du i tvivl om, hvilken uddannelse du vil tage? Mangler du måske niende klasse? Så har ckb forløb og kurser, der kan bringe dig videre.

I ckb kan du få et længere forløb, der kan hjælpe dig med at vælge det studie eller den erhvervsuddannelse, som passer til dig. Og du kan deltage i undervisning, der sidenhen vil være en støtte, når du skal gennemføre uddannelsen. Her kan du også få hjælp til at søge ind på uddannelsen.

Eller du kan tage korte kurser, hvor du kan få styrket dine danskkundskaber, matematik og blive klar til din uddannelse.

Prøv din drøm af i praktik i en virksomhed

Er du i tvivl om, hvilken uddannelse du skal vælge? Har du en drøm om et bestemt erhver? 

Så kan det være, at du vil have glæde af at komme i praktik i en virksomhed, hvor du kan prøve kræfter i det job, du måske vil uddanne dig til. 

På den måde kan du få flere kvalifikationer inden for det konkrete erhverv og du bliver mere sikker i dit valg af uddannelse.

Få et forspring inden for en bestemt branche

Vil du være pædagogmedhjælper? Social- og sundhedshjælper? Kok? Håndværker? Handel og kontor?

Mulighederne er mange, og i ckb har vi en række forløb, der er rettet mod én specifik branche. På det vi kalder de branchespecifikke tilbud, arbejder vi med forløb, hvor du får nogle faglige kvalifikationer inden for en bestemt branche. Det kunne fx være et hygiejnekursus til dig, der skal være kok. Et førstehjælpskursus til dig, der skal være social- og sundhedshjælper.

Hør meget mere om vores tilbud på introen eller spørg din vejleder.