Medarbejderportræt - mangfoldighed er fedt

Anja refunderer sygedagpenge til virksomheder og kontrollerer informationer, der registreres i forbindelse med borgere, der er sygemeldt.

"Jeg lærer noget nyt hver dag"

Anjas vej til Københavns Kommune har været præget af både karriere- og brancheskift. I bagagen har hun bl.a. en 2-årig kontoruddannelse og flere år som tjener.
Efter en årrække i restaurationsbranchen søgte Anja ind til Københavns Kommune og i dag har hun et job som hun stortrives med. "Opgaverne skifter meget og der sker altid noget! Jeg lærer noget nyt hele tiden, og jeg synes det er vildt spændende, at ikke en eneste dag er ens."

"Det betyder meget at komme hinanden ved"

Arbejdspladsen er præget af en ro, som skaber tryghed i hverdagen, fortæller Anja. "Selvfølgelig opstår der nogen gange problemer eller konflikter, men ledelsen er god til at løse den slags situationer åbent og smertefrit."

"Vi er delt op i teams på forskellige etager, men alligevel har vi et rigtig godt sammenhold på kryds og tværs." Rotation af medarbejdere i de forskellige arbejdsteams gør, at de fleste kender hinanden, forklarer Anja. 

"Mangfoldighed er fedt!"

Sygedagpenge er en del af Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen, som i høj grad er præget af mangfoldighed, fortæller Anja og nævner fem forskellige nationaliteter, som er repræsenteret i hendes egen afdeling alene. "Tit har vi meget forskellige tilgange til det arbejde, vi udfører. Det er en øjenåbner og kilde til inspiration at arbejde sammen med mennesker fra forskellig baggrund og nationalitet."

"Mine chefer støtter mine ønsker om udvikling"

Anja fortæller begejstret om, hvordan hendes ledere er fortalere for, at medarbejdere løbende udvikler deres kompetencer. "Mine chefer er meget åbne for mine egne ideer om, hvad jeg synes er interessant, og hvilken retning jeg ønsker at bevæge mig hen imod - det er fedt!"