Medarbejderportræt - en indsats der gør en forskel

Katrine er jobkonsulent i Center for Afklaring og Beskæftigelse (CAB). Hun er uddannet cand. mag. i religionshistorie og japansk.

”Det bedste ved at være ansat i Københavns Kommune er de mange muligheder. I en organisation af denne størrelse kan man komme til at prøve meget. Og det er dejligt at have gode og ordnede arbejdsforhold"  

Katrine er jobkonsulent i et beskæftigelsescenter, hvor hun bygger bro mellem virksomheder og ledige fra ikke-vestlige lande.

"I det daglige er det rigtig rart, at jeg kan organisere så meget selv. Jeg er så heldig, at jeg i høj grad selv har formet min stilling. Det vigtigste i mit arbejde er at have et godt samarbejde med virksomhederne og med forskellige organisationer, som for eksempel Foreningen Nydansker.”   

Indsats der gør en forskel

”Når jeg oplever, at min indsats gør en forskel, er der ingen problemer med motivationen. Og det oplever jeg faktisk tit. For nylig kontaktede vi en række virksomheder, hvor vi meget hurtigt fik flere tilbagemeldinger. En virksomhed manglede højtuddannede, og på kort tid fandt vi en ingeniør, der netop er startet i virksomheden. Først med løntilskud og senere i en fast stilling. Uden vores indsats var det næppe gået på den måde.”

 

Drøn på

Katrine fremhæver en afvekslende hverdag, gode kolleger og indholdsrige opgaver som de væsentligste kvaliteter ved at arbejde i CAB.

”Både min teamleder og min centerleder er gode til at spørge og lytte til mine ønsker og idéer. Så jeg oplever både støtte og opbakning fra den side.”

”Før jeg startede i Københavns Kommune, havde jeg ikke forventet, at der er så meget drøn på som der er. Jeg forestillede mig noget i retning af lange gange, grå kontorer og væren sig selv nok. Sådan er der heldigvis ikke dér, hvor jeg arbejder.”

Katrine har taget en projektlederuddannelse og peger på kompetenceudvikling som et andet gode ved at være i CAB.