Louise - Musiker og forlystelsesmedarbejder

Igennem mere end 30 år har jeg arbejdet inden for den kulturelle og sociale del af erhvervslivet. Jeg har arbejdet med musik, teater, TV og børn og voksne på mange og meget varierede måder. Dette har givet mig mange forskellige erfaringer, som tilsammen har lært mig at mine primære kompetencer er: Organisation, kommunikation, ansvarsbevidsthed og disciplin.

Jeg er sangerinde og percussionist i Nulle & amp; Verdensorkestret, som jeg har været med til at bygge op fra starten. Verdensorkestret er et velfungerende orkester der, som navnet antyder, har rejst i store dele af verden.

I min tidligere stilling på Fonden for Arbejdsmarkedsrevalidering var jeg i 8 år konsulent for kursisterne, hvor jeg hjalp sygedagpengemodtagere med at komme i aktivering.

Tine - Animation og design

Jeg er uddannet tøj-designer fra ”Kunsthåndværkerskolen”, dengang med stor vægt på ”håndværker”.

Jeg er i stand til at fremstille stort set alt slags tøj, kostumer eller almindeligt, samt fremstille materialet dertil.

Jeg kan sy, strikke, hækle, knytte, kniple, brodere, både maskin-, stramaj og finere broderi.

Jeg holder meget af at gå på loppemarkeder og finde garn eller stof og tøj, som kan omformes til enten brugsgenstande eller ”nyt” tøj.

Jeg genopdager gerne gamle færdigheder og giver dem et mere nutidigt udtryk.

Jeg har gennem de sidste 25 år arbejdet i tegnefilms branchen, hvor jeg har oplært tegnere i mange lande, da jeg har rejst meget i mit arbejde. Min styrke er således at arbejde med og indenfor mange kulturer, hvor det ikke er sproget det vigtigste. En tegning eller et andet håndarbejde kan overflødiggøre mange sprogbarrierer.

Majken - Beklædningsdesigner

Jeg er kreativ, initiativrig, målrettet og engageret. Jeg har et godt overblik med sans for detaljen. Er god til at samarbejde, er en god og glad kollega og en loyal medarbejder.

Peter - Musiker og underviser

Gennem de sidste år har jeg arbejdet dels som guitarist i mange forskellige sammenhænge - bla. både i min egen jazzkvartet, som side man til en singer/song-writer, som performer og medforfatter til en musikfortælling for børn (2-5 år) - og dels som underviser i guitar, bas og sammenspil.

Jeg har desuden arbejdet som producent på en årlig international cello-masterclass, hvor jeg står for alt det praktiske, fundraising, afvikling af koncerter og ikke mindst værts rollen. Jeg turnerer desuden med en klassisk komponist som assistent og kameramand i hans videoproduktioner.Udover fremvisninger har det også resulteret i undervisningsforløb af skoleklasser (i Stuttgart og Zürich), hvor eleverne blev undervist i processen af vores videoer og selv blev vejledt i at producere lignende videoer.

Jeg kunne sagtens forestille mig ikke kun at arbejde med børn, men også at inkludere faglærere og pædagoger på institutioner, så de får flere værktøjer og ideer til at udvikle inspirerende forløb for børnene.

Sara - Filmklipper

Jeg er uddannet filmklipper fra Den Danske Filmskole og en kunsthåndværker der har fødderne solidt plantet på jorden. 

Som historiefortæller er kernen i historien altid mennesket og det menneskelige i alle afskygninger. Udover et skarpt analytisk blik, har jeg et stort overblik, er hurtigt opfattende og er desuden tålmodig, venlig og rummelig. Nysgerrighed og nærvær er grundlæggende i mit blik på verden, og det har lukket mig ind af mange døre.

Skulle jeg forestille mig i et job udenfor mit fag, vil jeg pege på mine evner for kommunikation og formidling, det både på skrift og i levende billeder, mine IT-kundskaber og min æstetiske og kreative åre.

Jeg er en tålmodig underviser, og er ofte blevet brugt som rådgivende konsulent i andres klippeprocesser. Jeg har en bred arbejdserfaring udover mit fag, idet jeg har besat fuldtidsstillinger hos den nu hedengangne Ostegården på Værnedamsvej, som cafémedarbejder i biografen Dagmar Teatret og hos Café Zach, Vesterbro. Alle steder var velbesøgte, så jeg ved hvordan man holder humøret højt, hovedet koldt og hænderne rappe. 

Udover de sædvanlige daglige opgaver bestod mine opgaver i oplæring af nyt personale, vagtplanlægning, varebestilling og lettere regnskab. Jeg har også været pædagogmedhjælper i et hus for udviklingshæmmede, handicaphjælper og nattevagt. Det er jobfunktioner som har lært mig en masse om at forstå og imødekomme andre menneskers behov. Det har også lært mig forskellen på empati og sentimentalitet

Sara - musik og billedkunst

Jeg er uddannet musik og billedkunstlærer, og har arbejdet med mange forskellige materialer og metoder inden for billedkunst. Jeg kan spille slagtøj/trommesæt. Derudover har jeg taget kurser i keramik gennem mange år.Jeg kan tilbyde:

Projekt med Collagefremstilling med temaet 'din rejse gennem livet', hvis det er på plejehjem, og med temaet 'dine fremtidsdrømme', hvis det er på krisecenter.Hvis der er keramik faciliteter, vil jeg også gerne etablere et keramik projekt.Jeg tager også gerne udgangspunkt i institutionens behov og ideer!


Tillidsvækkende og rummelig

 • Har meget let ved at tale med folk
 • Rolig og tålmodig


Empatisk

 • God til at lytte
 • Anerkendende


Ordenssans

 • Vant til at skulle strukturere kreative arbejdsprocesser
 • God til at skabe overblik - har fungeret som indkøber til kreativ stue på fritidshjem


Projektstyring

 • Etablering fra grunden af keramikværksted
 • Konceptudvikling af kreative værksteder


Værkstedsaktiviteter fx

 • Decoupage/Collage værksted
 • Keramikværksted
 • Male/tegne værksted
 • Kort-værksted. Julekort, fødselsdagskort, pop-up kort mm.
 • Cykel- og traktorslange værksted. Smykker, hårspænder mm.
 • Rytmelære gennem lege og øvelser

Camila - Caster og filminstruktør

Jeg er en selvstændig og ansvarlig kvinde på 30 år. Jeg brænder for al kultur og kulturformidling, men mit ekspert område er film - både i praksis og på et mere teoretisk og analytisk plan. Jeg har også stor erfaring indenfor servicebranchen og arbejdet med mennesker. Jeg er rigtig god til at:

 • Bevare overblikket i alle slags situationer – lige meget hvor stressede/pressede de end måtte være.
 • Have mange bolde i luften på én gang- at være detaljeorienteret og omhyggelig- at organisere og holde orden.
 • Aflæse forskellige situationer og mennesker og tilpasse/forholde mig derefter.

Jeg befinder mig godt i rollen som ydmyg elev/assistent og i rollen som selvsikker lærer/leder.

Jane - Designer

Jeg er en dygtig og engageret designer. Som menneske er jeg let at omgås.

Camilla - Designer

Jeg er nyuddannet designer, der blev færdig med min uddannelse for et år siden. Jeg skrev min bachelor indenfor ”leg i det offentlige rum”, hvor jeg bl.a. undersøgte hvordan vi som voksne leger, hvordan leg kan mindske stress, og hvordan vi benytter leg i byen.

Jeg har designet små legeområder i byen, som skulle opfordre til den pludselige leg og overraske brugeren. Dette er et eksempel på mit speciale som Ideation Designer. Det er brugerens behov, værdien i produktet og idé-generering, der er i fokus.

Jeg har fra min tidligere uddannelse som E-designer også beskæftiget mig med markedsføring, kultur, produktdesign og grafisk design. samt studeret 1 år på Tekos møbellinje. Jeg er bruger af Photoshop, Illustrator og Indesign.

Henning - Projektkoordinator PR og kultur

Teaterproducent med faglige erfaringer som teatertekniker, lysdesigner, PR-medarbejder og leder. Teatererfaring på alle niveauer.

Bachelor i pædagogik fra Roskilde Universitetscenter, med fokus på voksne og uddannelsesforskning. Humanist med en bred dannelse, der anvendes i forbindelse med udviklingen af idéer, markedsføring og formidlingsaktiviteter.

Jeg har en naturlig nysgerrighed, som gør at jeg kan tilegne mig nye vidensområder relativt let, er troværdig, velformuleret og god til at argumenterer målrettet. God indlevelsesevne i andres kreative universer og respekt for den enkeltes målsætninger. Jeg har gode erfaringer med oplæring af f.eks. praktikanter. Jeg er diplomatisk i min kritik, og kan også tage de nødvendige konflikter. Veludviklet humoristisk sans og en god teamspiller.

Mads - Musiklærer

Uddannet fra det Det Jyske Musikkonservatorium i almen musik, herudover har jeg læst pædagogik.

Som uddannet musiklærer er jeg vant til at tænke i alternative løsninger. Når man har med elever at gøre, er det vigtigt at være det omstillingsparat, da alle elever er forskellige og dermed tager undervisningen til sig på forskellig vis. I den forbindelse er tålmodighed også en vigtig egenskab at have.

Josef - Skuespiller og coach

Jeg er uddannet mellemleder og underviser på VUC niveau og har bl.a. undervist som delingsfører ved Beredskabskorpset, som lære på Vester Thorup efterskole og senest i kommunikation på Universety Collage Nordjylland, hvor jeg underviste læger, jordemødre, sagsbehandlere, osv.,  i ikke voldelig kommunikation ud fra Calgory/Cambrige metoden, bedre kendt som "den svære samtale".

Jeg har altid interesseret mig meget for mennesker og deres relationer, hvad enten det værende til sig selv, eller i relationer til andre mennesker. Jeg har desuden et stort kendskab til computere, Office, samt It løsninger og brugervenlighed. Derudover er jeg bekendt med HTML, Java, CC og C+, da jeg har fulgt "App development for Beginners" undervisnings materiale fra Standford University, som er et gratis internet kursus, som udbydes igennem iTunes. Jeg velbevandret i sociale medier som Facebook, Linkedin, Google+,  Twitter, Brancedout, IMDB, Myspace osv. Jeg har afsluttet diplomuddannelsen i Proceskonsulent og coach 12 oktober 2012.

Lotte - Billedkunster

Jeg har en erhvervsmæssig baggrund som billedkunstner, grafiker og coach, og har i mange år arbejdet med billedkunstneriske opgaver og visuelle processer.

Med mine samlede kompetencer kan jeg tilbyde et koncept som indbefatter en hybrid mellem det æstetiske og det værdibaserede.

At sætte spot på værdier og trivsel gennem kreative værdiprocesser, og synliggøre værdier gennem visuelle udtryk, er ideen bag de rum udsmykninger jeg kan iværksætte i virksomheder og institutioner.

Kan bidrage med rum udsmykninger med mit eget kunstneriske udtryk, eller udsmykninger af rum inkluderet brugerinddragelse - med fokus på trivsel, æstetik og miljø.

Jens-Christian - Fotograf, grafiker, kreativ idémand og underviser

Jeg har i mere end 20 år løst opgaver for en bred vifte af brancher. Opgaverne har været lige fra fotografering af Prinsgemalens skrivepult på Amalienborg og videre til Den Kongelige Opera for at fotografere jubilæums-koncert, til studio fotografering med flash eller kunstlys.

Desuden en lang række af produkt fotos samt presse/reportage/arkitektur og modefotografering. Jeg vil referere til min hjemmeside (www.jcbandersen.dk) der viser et bredt udsnit, fra tidligere løste opgaver. Sideløbende med digital fotografering, er jeg vant til at lave layout til brochurer/annoncer/posters samt hjemmesider.

Jeg er super bruger i Photoshop og har brugt programmet de sidste 10 år til redigering, samt klargørelse af mine fotografier til tryk (CMYK) eller print og web (RGB). Illustrator og InDesign bruges når tekst og grafik/design skal være vektor baseret.

I øjeblikket er jeg i gang med at producere animerede reklame-spots i After Effects, som idéoplæg til forskellige potentielle kunder.

Desuden er jeg en glad smilende og loyal person, der kan begå sig i alle samfundslag. Har 8 års butikserfaring og er vant til kundepleje.

Kontakt:

Jens-Chr B Andersen

Tlf: 60834465

jens@jcbandersen.dk

Stefania - Skuespiller

Jeg er en glad udadvendt pige med masser af gå på mod. Har været uddannet skuespiller siden 2005 og holder meget af det. 

Vandt en talent Reumert 2009, for min rolle i teaterstykket "SEEST", som var åbningsstykket på Mungopark Kolding.

Jeg har medvirket i forskellige tv serier, film og teaterstykker og holder meget af at undervise andre i skuespil.

Jeg har 2 børn, en pige på 16 og en dreng på 5, så at multitaske og holde styr på forskellige farvede og formede bolde som flyer gennem luften, er mildest talt intet problem. 

Jeg er Islænding, 36 år og taler flydende Dansk, Islandsk og Engelsk.

Claus - Grafisk designer

Jeg er en energisk, glad og udadvendt fyr på 33, med en Bachelor i grafisk design fra “skolen for visuel kommunikation”.

Mine kerne-kompetencer er:

 • udvikling af identiteter (logo, brevlinje, design-manualer)
 • hjemmesider
 • kampagner
 • emballagedesign

Mit mål er altid at skabe det mest optimale resultat for mine kunder. Derfor engagerer jeg mig altid 100% i hvert eneste projekt, så jeg, i samarbejde med kunden, kan finde frem til den bedste løsning for netop dem.

Martin - Kunstmaler og formgiver

Jeg har arbejdet inden for alle mulige grene af kunstnerisk arbejde. Jeg er uddannet som allround billedhugger og maler med speciale inden for bronzestøbning. Har desuden arbejdet med smykker, tegning, grafik og sågar som dukkemager og scenograf på et børneteater. Jeg har erfaring som højskolelærer og arbejder selvstændigt og vil gerne undervise elever i alle aldre og på alle niveauer.

Lykke - Designer

Jeg er uddannet fra Designskolen i Kolding 2002 , linjen for visuel kommunikation og illustration. Har arbejdet freelance med illustration lige siden. 

Jeg har primært arbejdet for forlag – eks. illustreret skolebøger for børn. Jeg har en enkelt gang været med i et 1 dags projekt i en børnehave. Her læste jeg en historie, og med pædagogernes hjælp, fik børnene til både at lave skitser på papir, lære lidt om at blande farver og derefter male et maleri på et lærred ud fra historien. Til sidst blev billederne udstillet for forældrene.

Jeg arbejder pt. også med bogholderi, da jeg ikke længere kan leve af at lave illustrationer.