Betingelser

For at gøre det lettere har Københavns Musikudvalg lavet en liste over professionelle musikere og bands, som repræsenterer forskellige genrer. I finder listen over musikere længere nede på siden. 

Det er en forudsætning, at musikerne I hyrer, er professionelle. For at gøre det lettere har Københavns Musikudvalg udarbejdet en liste over professionelle musikere indenfor genrer. Alle musikere og bands på listen er blevet orienteret om, at de selv skal medbringe alt udstyr, fx. lydudstyr, instrumenter m.v.

 

 

Klassiske musikere (solo, duo, trio, kvartet, orkester)

Solist

Julie Tandrup Kock er uddannet i USA, Italien og Schweiz. Hun har spillet koncerter i store dele af verden og elsker at spille lidt af det hele - orkester, solo, kammermusik, folketoner, koncertforedrag.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Julie Tandrup Kock, tlf. 6011 6106 email julie.tk@hotmail.com

 

Duo

MarNi Duo's sydlandske rytmer taler til både band og publikum. De er en duo med fokus på at inddrage tilhørerne i deres musikalske univers fra syden. Det er musik, der kravler under huden på folk.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Carina Nielsen, tlf. 2282 9752 email carina.nielsen@mail.dk

Sopra Il Cielo er en sopran/cello-duo, der inviterer jer på en musikalsk rejse over 1000 år, fra Hildegard von Bingen, over operaens tidlige og romantiske dage, via Nielsen, Grieg og Kai Normann-Andersen og frem til idag.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Julie Tandrup Kock, tlf. 6011 6106 email julie.tk@hotmail.com

Laurits Dragsted & Nicolai Elsberg (hhv. pianist og bassanger) vil tage publikum på en rejse gennem den klassiske musik. Både lied- og operagenren bliver udforsket, med sange af Carl Nielsen, Brahms og Mozart.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Nicolai Elsberg, tlf. 2747 2788 email nicolai.elsberg@gmail.com

 

Trio

Trio Nyholm er en trio der spiller populær klassisk musik. Vi ønsker at inddrage publikum i koncerterne via fællessang og sanglege til lejligheden. Vi er flytbare og kan spille flere koncerter på samme sted.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Marie Helene Bessesen, tlf. 6171 0705 email marie@bessesen.dk

Trio Pødenphandt, Egelund och Carlgren giver en berettende koncert, der præsenterer musik og sangtekster, som perler på en rød tråd gennem musikhistorien. Annemette Pødenphandt - sopran, Mikkel Egelund - guitar og Alexandra Carlgren - cellist.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Alexandra Carlgren, tlf. 3150 5591 email alexandracarlgren@gmail.com

 

Kvartet

Trio Timbre er opstået af et ønske, om at skabe fællesskabs følelse gennem fællessang. Ensemblet har spillet sammen i mange år i forskellige kirker, beboerhuse og plejehjem.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Britt Dürr, tlf. 6178 1035 email brittdurr@gmail.com

ØstersøKvartetten gengiver stemninger fra sommerstorme, høstfester, og gedehyrden med sin hyrdehund, når de spiller Vivaldis 296 år gamle hit om årstidernes skiften. Forudgående læses de sonetter, som musikken er baseret på.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Julie Tandrup Kock, tlf. 6011 6106 email julie.tk@hotmail.com

 

Orkester

Københavns Post-orkester er et orkester, der altid sætter et festligt præg på ethvert arrangement med vores fine røde uniformer. Vi kan stille med et fuldt 50 mands orkester, eller i grupper med messing eller klarinetter.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Martin Ørgård Hansen, tlf. 2720 2756 email kpo@postorkester.dk

Concerto Copenhagen er Skandinaviens førende ensemble indenfor tidlig musik. Originale fortolkninger og en stærk evne til at kommunikere med publikum er blandt Concerto Copenhagens kendetegn.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Kirstine Skov Hansen, tlf. 4212 6843 email kirstine@coco.dk

Alternative musikere (solo, duo)

Solist

Den levende Jukebox har et repertoire på over 2000 sange og viser med bl.a. de største hits fra mange forskellige genrer, især danske sange.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Kim Preuthun, tlf. 2868 9012 email kim.preuthun@privat.dk

Musikquiz med HC - Hit med Sangen for pleje/dagcentre er et syng og gæt-arrangement á la "Hit Med Sangen" Beboere, pårørende og personaler gætter og synger sammen. HC Jepsen er 35 år og musikpædagog og korleder.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: HC Jepsen, tlf. 22532140 email info@hcsmusik.dk

Den gamle biograf viser stumfilm fra 1920erne og der bliver spillet klaver til, ligesom i gamle dage. Desuden fortælles lidt om filmene og skuespillerne. Alt i alt en hyggelig, sjov og berigende stund.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson Per Rathje, tlf. 2086 5401 email mail@perrathje.dk

 

Duo

Kim og Klaus har 40 års erfaring med musik og underholdning for vore ældre medborgere. Musik og underholdning til enhver anledning leveret med et nærvær og en unik situationsfornemmelse.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson Klaus Schønning, tlf. 4169 1999 email kschoenning@hotmail.com

Pia Boda & Marie Wärme Duo (hhv. saxofon og accordeon) tilbyder en musikalsk oplevelse:En blanding af lyttemusik, inspireret af den nordisk folketone og "syng med sange" fra den danske sangskat/højskolesangbogen.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson Pia Boda, tlf. 2679 0997 email pia.boda@gmail.com

Lyrik/poesi (duo)

Duo

Mads Nørregård og Sarah Slott spiller og synger både gamle og nyere danske sange og viser. Mads Nørregård har været professionel musiker og sanger og sangskriver siden 1977, Sarah Slott er både korsanger og solist i talløse sammenhænge.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson Mads Nørregård, tlf. 6126 7753 email mads-n@anarki.dk

Jazzmusikere (solo, duo, trio, kvartet)

Solist

Pino er smørtenor, sanger, klovn og foredragsholder. Pino synger alle de sange du kender fra gamle dage. Pakket ind i spændende historier om livet som klovn, at være sanger og menneske.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson Pino Bentsen, tlf. 2064 8145 email pino@pino.dk

 

Duo

Martini & Søndergaard Duo består af to velkendte profiler fra den danske jazzscene. Kira Martini er en dygtig vokalist, der de seneste år er blevet et populært navn på jazzklubberne.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson Kira Martini, tlf. 2889 2869 email kiramartini@hotmail.com

Katrine Madsen Duo er Katrine Madsen, et af Danmarks bedste bud på en vaske ægte jazzdiva, der sammen med den virtuose kontrabassist Richard Andersson skaber en intim, hjertevarm og livsbekræftende koncert.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson Richard Andersson, tlf. 6060 0011 email anderssonpost@gmail.com

Glemmer du med Jazzguitaristen Jakob Frandsen og sangerinden Mette Outzen fortolker P.H's smukke, vedkommende viser, som vi kender dem fra Liva Weel.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson Jakob Frandsen, tlf. 2629 0463 email jakob251@gmail.com

Per Møllehøj & Richard Andersson Duo (hhv. guitarist og kontrabassist) deler en stor kærlighed til amerikanske evergreens såsom ”Over the Rainbow” og spiller sprudlende jazz i et afdæmpet og behageligt lydunivers.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson Richard Andersson, tlf. 6060 0011 email anderssonpost@gmail.com

Boysen/Andersen Band, Claus Boysen, guitar (født 1962) og Inge Andersen, piano (født 1954). Vi elsker at spille og vil gerne gi' den glæde videre, og se dig smile og vippe med foden i takt til musikken.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson Inge Andersen, tlf. 2216 0473 email ingeandersen@hotmail.com

Nice´n Easy er en ny-opstartet jazz-duo bestående af Sara Diana Ægidius (sanger) og Damon Carrad (guitarist). Vi nyder at spille de gamle, kendte Jazzstandarder, men også et par af de utraditionelle.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson Sara Diana Ægidius, tlf. 71561136 email sadiaeg@gmail.com

Musikalske Minder v. Martin Roy Wade og Thomas Bornø består af sangeren Martin Roy Wade og pianisten Thomas Bornø. Duoen præsenterer nøje udvalgte velkendte sange fra gamle danske musicals og film og fra den store amerikanske sangbog.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson Thomas Bornø, tlf. 2032 6572 email mail@thomasbornoe.dk

Grammofon spiller dansk guldalderjazz. Vi har et stort katalog af danske sange, så kan på opfordring opfylde mange ønsker. En blød og rolig lyd vil sende publikum tilbage til de gode gamle dage.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson Niels Oldin, tlf. 3166 3556 email niels@oldin.dk

Legard Duo består af sangerinden Ditte Legard Corneliussen og Pianisten Jacob D. Broholm. Duoen byder på en hjertevarm, intim og fortællende koncert.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson Ditte Marie Legard Corneliussen, tlf. 2342 6507 email dittelegard@gmail.com

 

Trio

Papa Kotji opstod i 2014 og har over de sidste 15 år optrådt sammen m bl.a. Swing of Sahara, Pingvin orkesteret, Cirkus Panik, og Klezmofobia som modtog en grammy for bedste world album i 2007.
Du kan høre musikken her.
Kontaktperson er Jacob Kolkur Sørensen, tlf. 2537 3080 email  kolkur@gmail.com

Jakob Dinesen Trio (Hugo's saxofonist) er en af Danmarks populæreste saxofonister, kendt for sit smukke spil med bl.a. Hugo Rasmussen,Thomas Blachman,Thomas Helmig, Fessor...
Du kan høre musikken her.
Kontaktperson er Jakob Dinesen, tlf. 40145856 email dinosax@gmail.com

Den Gamle Sangskat, swingende og iørefaldende barbershop, pigetrio. Vi har stor erfaring fra Korsbæk på Bakken, samt demenshjem. Det er altid en stor oplevelse for os når vi ser genkendelsesglæden hos publikum.
Du kan høre musikken her.
Kontaktperson Eva Skipper, tlf. 2328 7050, email info@evaskipper.dk

 

Kvartet

Nielsen Swingtime spiller danske evergreens og jazz standards, samt numre fra Kai Normann Andersens rep. og fra Leo Mathiesen - Åge Stentoft o.l. samt sange fra arbejdersangbogen.
Du kan høre musikken her.
Kontaktperson René Nielsen, tlf. 4079 1043 email renekultur@gmail.com

Normann Kvartetten har eksisteret i 10 år og spiller underholdningsmusik fra 1920'erne til 1960’erne med hovedvægt på Kai Normann Andersens sange.
Du kan høre musikken her.
Kontaktperson Vincent Breum, tlf. 2811 1577 email vincentbreum@gmail.com

Ruder Konges Knægte puster liv i de gamle og velkendte slagere fra populærmusikkens guldalder - syng med på Four Jacks, Brandenborg og Mogensen.
Du kan høre musikken her.
Kontaktperson Klavs Rosell Westi, tlf. 2635 2395 email rosellwesti@gmail.com

Emil de Waal/Elith "Nulle" Nykjær Kvartet består af nogle af Danmarks allerbedste musikere fra flere generationer. Fra den 80-årige tv- og klarinetlegende Nulle til unge toptalenter. Hør både Ellington, Simon/Garfunkel, Chopin og nykomponeret jazz.
Du kan høre musikken her.
Kontaktperson Emil de Waal, tlf. 4054 3374 email info@emildewaal.com

Side By Side's medlemmer har spillet i ualmindelig mange sammenhænge. Fra Bigbandswing til Polkalypso, fra Beatles til Blues, fra Herodes til Pilatus. Så de ved, hvordan man leverer god, underholdende musik.
Du kan høre musikken her.
Kontaktperson Tobias Leonardo Pedersen, tlf. 2534 4117 email louiseogtobias@gmail.com

Lidt i 3 er en akustisk, rytmisk trio med musikere fra Musikkonservatoriet. Dansk populærmusik gennem tiderne specielt for de ældre aldersgrupper, samt Dansk julemusik og Engelsk julemusik og standarder.
Du kan høre musikken her.
Kontaktperson Jørgen Olsson, tlf. 2287 0001 email info@kor-skolen.dk

Popmusikere (solo, duo, trio)

Solist

Mads Westfall har flere CD-er bag sig, og kan ofte høres på DR's P5. Han er også kendt fra Halfdanskerne og Westfall & Grand. Solo leverer han et underholdende og vellydende show til enhver lejlighed.
Du kan høre musikken her.
Kontaktperson Mads Westfall, tlf. 2077 9507 email mwgram@gmail.com

Michael Schou Christensen er en syngende harmonikaspiller, med en lang erfaring i at underholde små og store grupper af ældre mennesker. Mit repertoire vækker genkendelse og glæde. Find mig på Facebook: Michael Spillemand.
Du kan høre musikken her.
Kontaktperson Michael Schou Christensen, tlf. 2818 5795 email schoux@hotmail.com

Thomas Negrijn er sanger, guitarist, tekstforfatter og producer. Sanger i Simcess, Blink, Tam Tam Top, Blue på mange plade udgivelser med disse bands. Har også sunget vokaler på mange skønne spillemænd/ kvinders plader gennem årene.
Du kan høre musikken her.
Kontaktperson Thomas Negrijn, tlf. 2986 7744 email negrijn@hotmail.com

Bertel - guitarKAJ spiller Kim Larsen, John Mogensen, Bamse, Liller, Otto Brandenburg, Elvis Presley og dansktop, man kan synge med på. Tilsat komik i form af parodier, sjove historier og anekdoter.
Du kan høre musikken her.
Kontaktperson Bertel Abildgaard, tlf. 4020 1185 email bertelabildgaard@gmail.com

Jesper Braae er en vaskeægte troubadour, som med godt humør, skaber hygge med sang og dans. Han synger sangene med en indlevelse, som får hårene til at rejse sig hos selv de mest hårdhudede.
Du kan høre musikken her.
Kontaktperson Jesper Braae Madsen, tlf. 30236614 email jespmads@gmail.com

 

Duo

Katrine synger danske viser fra den danske sangskat, som er rig på perler og værd at tage frem igen. Jeg har elsket revyviser og populærmelodier siden jeg optrådte med dem første gang som 15 årig. Den glæde vil jeg gerne dele!
Du kan høre musikken her.
Kontaktperson Katrine Villadsen, tlf. 2292 3191 email katrinevilladsen@gmail.com

Erindringskoncerten med Eva-Louise Rønnevig og Mikkel Petterson er en stemningsfuld intimkoncert, hvor nærværet og minderne er i fokus og det musikalske niveau højt. Vores repertoire er danske og internationale hits 30erne'-70'erne, fremført med guitar og sang.
Du kan høre musikken her.
Kontaktperson Eva-Louise Rønnevig, tlf. 2092 2781 email ronnevig@gmail.com

Duo Tones består af et par musikere, der elsker '40er og '50er musik og optræder i tidstypisk tøj. Beboerne kan danse og drømme sig tilbage til deres ungdom og fyldes med glæde og minder.
Du kan høre musikken her.
Kontaktperson Peter Knudsen, tlf. 5194 4736 email ppeter.knudsen@gmail.com

Gårdsangerne er to muntre musikanter, som elsker at spille op til fest og fællessang. Med harmonika og guitar/bas, synger vi det I ka' li'.
Du kan høre musikken her.
Kontaktperson Michael Schou Christensen, tlf. 2818 5795 email schoux@hotmail.com

Westfall & Grand leverer perfekt underholdning. To spillemænd dukker op med et lille lydanlæg og en topprofessionel indstilling, og giver med deres store repertoire af populære sange fra de seneste 100 år garanti for succes.
Du kan høre musikken her.
Kontaktperson Mads Westfall, tlf. 2077 9507 email mwgram@gmail.com

Ørvas Venner har med Larsens gamle klaverbokser "Ørva" sammensat et sæt af de fineste sange fra Larsens hånd - med særligt fokus på "Glemmebogen", som som hylder de gamle komponister (Kai Normann Andersen etc).
Du kan høre musikken her.
Kontaktperson Mikkel "Ørva" Håkonsson, tlf. 2627 1404 email oerva@comxnet.dk

 

Trio

Dansvingerne er en duo, som vandt Dansktop Talent 2016 med nummeret Fest i Gaden. Siden har de udgivet 2 albums med musik på dansk. Når Dansvingerne optræder er der fest,  nærvær og glæde.
Du kan høre musikken her.
Kontaktperson Kristoffer Dam, tlf. 2639 3000 email dansvingerne@gmail.com

Miriam Jul Rasmussen har gennem mere end 20 år været aktiv på den danske musikscene. Hun har bl.a. sunget duetter med Otto Brandenburg og Stig Rossen, og optrådt med sir Cliff Richards og Brdr. Olsen.
Du kan høre musikken her.
Kontaktperson Dan Rasmussen, tlf. 2680 4060 email mail@drmusic.dk

Damsted eller Mozaík spiller to typer pop: Mozaík - Engelsksproget up beat pop med glade off beat rytmer og catchy melodi med den svenske producer/pianist Olle Markensten. Damsted - Dansksproget musik/inspireret af valsegenren og Agnes Obels univers med den danske pianist/producer Mikkel Damgaard.
Du kan høre musikken her.
Kontaktperson Linette Damsted, tlf. 2713 9033 email damsted.linette@gmail.com

Lidt i 3 er en akustisk, rytmisk trio med musikere fra Musikkonservatoriet. Dansk populærmusik gennem tiderne specielt for de ældre aldersgrupper, samt Dansk julemusik og Engelsk julemusik og standarder.
Du kan høre musikken her.
Kontaktperson Jørgen Olsson, tlf. 2287 0001 email info@kor-skolen.dk

Folkemusikere (solo, duo, trio)

Solist

Per Rathje synger og spiller guitar og klaver. Han har 35 års erfaring som musiker og entertainer, er vokset op i et "Giro 413-hjem", så han kender de gamle sange og viser. Han ved, hvad der gør folk glade.
Du kan høre musikken her.
Kontaktperson Per Rathje, tlf. 2086 5401 email mail@perrathje.dk

 

Duo

duoRETRO - Håvard Svendsrud og Kay Werner Hartvigsen er en norsk insturmentalduo - med hjertet i den franske musettemusik. Håvard Svendsrud og Kay Werner Hartvigsen har tidligere blandt andet spillet på jazzscenen La Fontaine.
Du kan høre musikken her.
Kontaktperson Håvard Svendsrud, tlf. 9055 1325 email haavard@hsvendsrud.com

Rikke Lie optræder med gode historier og medrivende rytmer, der giver varme og glæde i kroppen. De eftertænksomme tekster og iørefaldende melodier understreger et menneskekærligt budskab og smitter med positiv energi.
Du kan høre musikken her.
Kontaktperson Rikke Lie Flensburg, tlf. 2637 8823 email contact@rikkelie.dk

Sing-Along er en duo bestående af pianisten Peter Michael og sangerinden Stine Findsen. Vi vil spille og synge dejlige evergreens sammen med jer. Vi er begge meget rutinerede musikere.
Du kan høre musikken her.
Kontaktperson Peter Michael Jensen, tlf. 2424 4292 email pmj1903@gmail.com

 

Trio

Momento Flamenco repertoire består af medrivende, elegante og udtryksstærke flamencodanse og -sange. Julie Andkjær Olsen - flamencodanser med mangeårig erfaring som performer. Hilde Karlsen - flamencosanger uddannet i Sevilla. Jens Viggo Fjord - guitarist med mange år bag sig som udøvende.
Du kan høre musikken her.
Kontaktperson Jens Viggo Fjord, tlf. 2243 0131 email jvf0123@gmail.com

Halfdanskerne fortsætter succesen med "DE STØRSTE SANGE – LIVE", hvor man kan opleve det morsomme og musikalske show med sange af Benny Andersen, Halfdan Rasmussen, Frank Jæger og Sigfred Pedersen.
Du kan høre musikken her.
Kontaktperson Rasmus Vennevold, tlf. 4085 4008 email rasmus@kontramus.dk

Music Spoken Here giver som ganske om få orkestre publikum en helt unik lyd oplevelse. Vi har spillet for børn, unge og ældre: På spillesteder, højskoler og plejehjem.
Du kan høre musikken her.
Kontaktperson Henrik Andersen, tlf. 2386 9597 email 579@mail.dk

 

Latin (trio)

Trio

Winkel, Lauritsen og Sulsbrück byder velkommen til et sangunivers, hvor der også er plads til at publikum synger med. Egne kompositioner, Kai Normann, Beatles og Vreeswijk i skøn forening.
Du kan høre musikken her.
Kontaktperson Lili Winkel, tlf. 2126 6233 email liliwinkel@gmail.com

Efter koncerten

Efter koncerten skal I sammen med musikerne udfylde det indberetningsskema der ligger nederst på siden. Skemaet skal sendes til Julie Ingebrigtsen pr. mail til gj9a@kff.kk.dk

Musikerne indsender en faktura til Kultur- og fritidsforvaltningen. Når fakturaen er modtaget vil  Sekretariat og Presse udbetale honoraret til musikerne.

Lønnen svarer til DMFs minimumstarif der reguleres hvert år den 1. april. (minimumstariffen er fra 1/4-2017-30/3-2018 på 2.002 kr. Fra 1/4- 2018-30/3-2019 på 2047,50 kr.)