Betingelser

For at gøre det lettere har Københavns Musikudvalg lavet en liste over professionelle musikere og bands, som repræsenterer forskellige genrer. I finder listen over musikere længere nede på siden. 

Det er en forudsætning, at musikerne I hyrer, er professionelle. For at gøre det lettere har Københavns Musikudvalg udarbejdet en liste over professionelle musikere indenfor genrer. Alle musikere og bands på listen er blevet orienteret om, at de selv skal medbringe alt udstyr, fx. lydudstyr, instrumenter m.v.

Såfremt I ønsker at få godkendt andre musikere end dem der fremgår af listen, skal ansøgningsskemaet som findes nederst på siden anvendes. Ansøgningsskemaet sendes til Musikudvalgets sekretær Bettina Skaaning på yz5q@kff.kk.dk Ansøgningsskemaet skal indsendes inden koncerten afholdes.

Ansøgningerne bliver behandlet på et af Musikudvalgets seks årlige møder.

 

Klassiske musikere (solo, duo, kvartet)

Solist

Opera til Kaffen er et koncept, hvor operaen kommer til jer, lige dér hvor I er. Alle kan deltage, afsluttes med fællessang.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Helene Hansen tlf.: 2845 8030 email: helenehvass@gmail.com

 

Duo

Fortællerkoncert med Lund og Wennesz, er H.C. Andersens smukke, rørende, komiske og tankevækkende historie om Nattergalen opføres som levende fortælling - afvekslende med stemningsskabende musik af bl.a. Debussy og Tournier.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Lovisa Wennesz tlf. 2679 0825 email: lovisa@harpcore.com

 

Kvartet

Graabrødre Kammerkor holder til i Holmens Kirke og er blandt de bedste kammerkor i landet. De er specialiseret i renæssance, tidlig barok og ny kompositionsmusik, men synger også gerne danske/nordiske årstidssange.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Simon Sumal tlf. 5355 6994 email: simonsfs@hotmail.com

Concerto Copenhagen er Skandinaviens førende ensemble indenfor tidlig musik. Originale fortolkninger og en stærk evne til at kommunikere med publikum blandt Concerto Copenhagens kendetegn.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Benedicte Balslev tlf. 2043 5274 email: benedicte@coco.dk

Alternative musikere (solo, duo, trio)

Solist

HCs Musikquiz - á la hit med sangen er sang og quizarrangement. Udviklet på plejecenter og kan tilpasses situationen, fx. til deltagere med demens. Quizspørgsmål m.m. vises på storskærmen. HC Jepsen er uddannet amatørkorleder.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: HC Jepsen tlf. 2253 2140 email: info@hcsmusik.dk

Duo

Pia Boda, saxofon og Marie Wärme accordion, tilbyder et bredt repertoire fra ny-skrevet musik med inspiration fra den nordiske folketone til klassisk musik, krydret med stemningsskabende filmmusik.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Pia Boda tlf. 2679 0997 email: pia.boda@gmail.com

Kim og Klaus er musik og underholdning i topklasse med nærvær og situationsfornemmelse. 38 års erfaring med at underholde vore ældre medborgere.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Klaus Schønning tlf. 4169 1999 email: kschoenning@hotmail.com

Glemmer Du med guitarist Jakob Frandsen og sangerinde Mette Outzen fortolker P.H.´s viser, som vi kender dem fra dengang med Liva Weel. Så kom: lad os synge og mindes sammen.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Mette Outzen tlf. 2230 9617 email: metteoutzen@me.com

Mads Nørregård: Sang og keyboard Sarah Slott: Sang
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Mads Nørregård tlf. 6126 7753 email: mads-n@anarki.dk

Trio

Music Spoken Here spiller akustisk musik som tager selv de mest umusikalske med på en rejse. Ved hjælp af indiske trommer, harmonika, fløjte, guitar og ordløs sang.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Henrik Andersen tlf. 2386 9597 email: 579@mail.dk

Latinske musikere (duo)

Duo

Arte Flamenco vore duo 'Viva los viejos' samler en elegant danserinde og en romantisk sanger/guitarist som har arbejdet professionelt med flamenco i mange årrækker og elsker at præsentere den til alle.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Thierry Boisdon tlf. 4143 2133 email: mail@thierryboisdon.dk

Jazzmusikere (solo, duo, trio, kvartet)

Solist

Pino er multikunstner, professionel sanger, klovn og foredragsholder. Pino er mangeårig lærer på Vallekilde Højskole. Pino synger i Holbæk Big Band, synger jazz i egen trio og er solist i mange sammenhænge.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Pino Bentsen tlf. 2064 8145 email: pino@pino.dk

Duo

Legard Duo vil tage jer med på en musikalsk rejse, hvor sange som Dansevisen og What a Wonderful World vil være på repertoiret. Legard Duo vil skabe nærvær, glæde og sange der vil tale til beboernes hjerter.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson:Ditte Corneliussen tlf. 2342 6507 email: dittelegard@gmail.com

Boysen/Andersen band består af Claus Boysen guitar, født 1962 og Inge Andersen piano, født 1954. Vi elsker at spille og vil gerne gi' den glæde videre og se dig smile og vippe med foden i takt til musikken.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Inge Andersen tlf. 2216 0473 email: ingeandersen@hotmail.com

Møllehøj/Andersson duo består af Guitarist Per Møllehøj og bassist Richard Andersson tager amerikanske jazzstandards og danske evergreens under kærlig behandling. Her er tale om en duo med Sprudlende jazz i et afdæmpet lydunivers.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Richard Andersson tlf. 6060 0011 email: anderssonpost@gmail.com

Katrine Madsen duo består af Katrine Madsen der måske er DKs bedste bud på en vaske ægte jazzdiva! Med sin sprøde, mørke stemme skaber hun, sammen med kontrabassist Richard Andersson, en intim, hjertevarm og livsbekræftende koncert.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Richard Andersson tlf. 6060 0011 email: anderssonpost@gmail.com

Christina von Bülow / Daniel Franck Duo er en hjertevarm duo, der spiller evergreens fra jazzens æra, krydret med bossanova'er og viser fra den danske og svenske sangskat.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Daniel Franck tlf. 2721 7665 email: daniel.franck.jazz@gmail.com

Musikalske Minder består af Martin Roy Wade sang og Thomas Bornø piano. Duoen præsenterer et program der består af sange fra gamle danske musicals og film, og fra den store amerikanske sangbog.
Kontaktperson: Thomas Bornø tlf. 2032 6572 email: mail@thomasbornoe.dk

Aakjær I Toner består af Christina og Søren der igennem mange år har skabt sig et navn både i Danmark såvel som internationalt og regnes blandt Danmarks fineste jazzmusikere.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Søren Kristiansen tlf. 2759 8346 email: piano.kristiansen@gmail.com

Trio

Jakob Dinesen duo/trio spiller og fortæller om Hugo Rasmussen er en af DK`s populæreste saxofonister, kendt for sit smukke spil med bl. a. Hugo Rasmussen,Thomas Blachman,Thomas Helmig,Fessor, o.m.a.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Jakob Dinesen tlf. 4014 5856 email: dinosax@gmail.com

Dr. Ugorskijs Beat Kabinet er et musikalsk festfyrværkeri, fyldt med følelse, nostalgi, musikalske drillerier. Jazz, beat og swing. Ole Reimer: trompet, Hans Find: kontrabas, Andreas Ugorskij: guitar
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Andreas Ugorskij tlf. 2629 1864 email: andreas@ugorskij.dk

Kvartet

Emil de Waal + featuring Elith "Nulle" Nykjær kan tilbyde musik på tværs af generationer. Nulle er kendt fra TV og orkestrets debutalbum vandt en Danish Music Award for Årets Danske Jazzudgivelse 2013. Orkestrets albums spilles dagligt på DR P8 Jazz.
Kontaktperson: Emil de Waal tlf. 4054 3374 email: info@emildewaal.com

 

Popmusikere (solo, duo, trio, kvartet)

Solist, duo, trio, kvartet

Stig Skovlind & Kaffeorkestret er dansk poetisk popmusik tilsat rytmer og farver fra Afrika og Caribien. Sangene handler om nærhed, menneskelighed og hverdagsbetragtninger.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Stig Skovlind tlf. 2162 4042 email: booking@skovlind.dk

Solist

Michael Klinke er en garvet trubadur som med lune og nærvær leverer melodiøse country/pop radio hits fra primært 1950'erne.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Michael klinke tlf. 2697 5226 email: michaelklinke@mail.tele.dk

 

June Beltoft synger sig passioneret ind i folks hjerter.Drømme og dramaer er det som Junes sange består af. Smukke melodier, sangbare omkvæd. Glæd dig til koncerten
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: June Beltoft tlf. 4016 8111 email: info@junebeltoft.com

 

Bertel Abildgaard fra 5xKaj optræder med godt humør der smitter af på sit publikum. Han synger egne, og andres kendte sange du også kan synge med på. Oplev hans parodier, og hyg med sjove historier.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Bertel Abildgaard tlf. 4020 1185 bertelabildgaard@gmail.com

 

"Frk. Himmelblå" skaber glæde på byens plejecentre med sin sang, som er smuk, mild og rørende. Konceptet er fællessang, og sangene er nøje udvalgt, så de vækker genklang - også hos demente borgere.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Camilla Kjær tlf. 3082 1363 email: camillakjaer@gmail.com

 

Duo

Guldimund Duo. Sanger og sangskriver Asger Nordtorp Pedersen og guitarist Buster Jensen. En slags moderne Dissing & Andersen ... Med lidt god vilje
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Asger Nordtrop Pedersen tlf. 2271 9546 email: asgernordtrop@hotmail.com

Westfall & Grand som består af Mads Westfall og Lars Grand har stor succes både sammen og som solister. De får ros for musikalitet, stærke stemmer og scenisk udstråling. Et forrygende show, der med garanti vil vække begejstring.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Mads Westfall tlf. 2077 9507 email: mwgram@gmail.com

Kvartet

Sound of the fifties er 4 glade, positive mennesker, der alle har spillet sammen i gennem de seneste 6 år. Vi har alle en fortid i diverse pop- og dansebands. Vi spiller glad musik fra 50 og 60´erne.
Kontaktperson: Eric Steffensen tlf. 3118 2935 email: erste@lolland.dk

Folkemusikere (solo, duo, trio, kvartet)

Solist

Mads Westfall er en rutineret entertainer og poetisk trubadur med 5 solocd´er bag sig. Han blev i 2015 nomineret som årets sangskriver ved DMA Folk. Oplev hans underholdende, begavede og morsomme soloshow.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Mads Westfall tlf. 2077 9507 email: mwgram@gmail.com

Malene Mortensen repertoiret vil bestå af sange skrevet af blandt andre Kai Normann Andersen. Jeg synger de sange, de ældre kender. At de kan give dem et smil på læben, bringe minder frem.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Malene Mortensen tlf. 29468338 email: malenem82@hotmail.com

Anne Eltard kan tilbyde Liva, Lulu & Cornelis En hyldest til den gode sang Sange fra revyernes guldalder og Cornelis på dansk. Melankolsk, inciterende, festligt, fyrigt, fortælles historier fra kærlighedens veje og vildveje.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Anne Eltard tlf. 2175 9275 email: anne@eltard.dk

Jesper Braae er en vaskeægte troubadour, med mere end 1000 koncerter bag sig. Som prof. musiker har han bl.a. arbejdet med kunstnere som Søs Fenger, Erann DD, Tamra Rosanes, Barbara Moleko m.fl.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Jesper Braae Madsen tlf. 3023 6614 email: jespmads@gmail.com

Duo

Lulu, Liva, Cornelis & de andre består af Anne Eltard & Lars Krarup. En duo, der emmer af musikalsk overskud, groovy vellyd, smukke sange og akustisk sound. Mød Cornelis Vreeswijk, Lulu Ziegler, Liva Weel og de andre.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Anne Eltard tlf. 2175 9275 email: anne@eltard.dk

Favn består af Martin Baltser og Sofie Christiansen. De er i FAVN gået sammen om at skrive danske sange inspireret af højskolesangene. I højskoletraditionens ånd, lægger de op til fællessang med nogle af årstidens sange.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Sofie Christiansen tlf. 2858 3832 email: christiansen.sofie@gmail.com

Rikke Lie Duo er smuk musik krydret med gode fortællinger. Bløde, sprøde og vuggende toner, nærværende kommunikation og begavet musikalsk mix med afrikansk musikkultur.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Rikke Lie Flensburg tlf. 2637 8823 email: contact@rikkelie.dk

Stine Michel med Freja i Norden. Den Carl Pris vindende troubadine, Stine Michel fremføre Frejas viser – en poetisk og sanselig koncertfortælling, der har modtaget store roser både på cd og live. Med sig har hun den færøske prisbelønnede komponist og guitarist Stanley Samuelsen. Stine Michel er historiefortæller og blander folkemusik med visefortælling. Undervejs i koncerten lægges der op til at synge med
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Stine Michel tlf. 3325 4896 email: mail@stinemichel.dk

Mirja Klippel er en finsk sangerinde og komponist, der er bosiddende i København. Med inspiration fra de dybe, finske skove maler hun poetiske landskaber sammen med den danske guitarist Alex Jønsson.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Mirja Klippel tlf. 5377 5811 email: mirjaklippel@gmail.com

Nyberg/Krøyer duo består af Kim Nyberg (mandolin) og Rasmus Krøyer (klarinet). De er markante figurer i det prisbelønnede ensemble Afenginn. Med deres udadvendte spillestil kommer de helt tæt på publikum i dette intime duoformat.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Rasmus Krøyer tlf. 6127 6104 email: rasmus@afenginn.dk

Jensen & Bugge har eksisteret i 16 år. De har spillet dansk folkemusik i store dele af verden. Duoen har modtaget "Traditionsprisen" ved Danish Music Award. Begge udnævnt rigsspillemænd.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Mette Stærk tlf. 2866 6296 email: info@mettekathrine.dk

Paul Banks og Charlotte Halberg har i 22 år begejstret børn og voksne med deres musikfortællinger. De har optrådt hundredvis af gange - alle steder, hvor man samles om god musikalsk underholdning.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Charlotte Halberg tlf. 2028 9825/3963 0825 email: ch@charlottehalberg.dk

Trio

Husker Du er en koncert og teaterforestilling i ét. Vi spiller evergreens, viser, musicals m. fl. De ældre får en musikalsk oplevelse og følelsesmæssig rørende historie, som de kan spejle sig i.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Sandra Yi Sencindiver tlf. 2125 5661 email: sandra@teatergrad.dk

Andkjær, Fjord og Karlsen Flamenco trio består af Julie Andkjær Olsen - flamencodanser Hilde Karlsen - flamencosanger Jens Viggo Fjord - guitarist
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Jens Viggo Fjord tlf. 2243 0131 email: jvf0123@gmail.com

Halfdanskerne fortsætter succesen med "DE STØRSTE SANGE – LIVE", hvor man kan opleve det morsomme og musikalske show med sange af Benny Andersen, Halfdan Rasmussen, Frank Jæger og Sigfred Pedersen.
I kan høre musikken her.
Kontaktperson: Rasmus Vennevold tlf. 4085 4008 email: rasmus@kontramus.dk

Efter koncerten

Efter koncerten skal I sammen med musikerne udfylde det indberetningsskema der ligger nederst på siden. Skemaet skal sendes til sekretæren for Musikudvalget, Bettina Skaaning yz5q@kff.kk.dk

Pr. 1. januar 2017 skal musikerne indsende en faktura til Kultur- og fritidsforvaltningen. Når fakturaen er modtaget vil  Sekretariat og Presse udbetale honoraret til musikerne.

Lønnen svarer til DMFs minimumstarif der reguleres hvert år den 1. april. (minimumstariffen er fra 1/4-2016-30/3-2017 på 1.958 kr. Minimumstariffen er fra 1/4-2017-30/3-2018 på 2.002 kr.)