Juridisk konsulent/souschef til Københavns Folkeregister

Københavns Kommunes Folkeregister søger en juridisk konsulent/souschef, som brænder for sagsbehandling og som sammen med lederen og medarbejderne vil være med til at drive Folkeregisteret på en positiv, udviklende og effektiv måde.

Om os
Københavns Folkeregistret består af en driftschef og 28 medarbejdere, der beskæftiger sig med forskelligartede spændende opgaver – registrering af flytninger, personoplysninger, sundhedskort, lægeskift, huslejeattester, slægtsforskning mv. Herudover varetager Folkeregisteret centrale opgaver i forbindelse med afholdelse af valg.

Kvalifikationskrav
Vi søger en jurist med solid erfaring inden for offentlig forvaltning og sagsbehandling samt faglig ledelse. Vi forventer, at du har et indgående kendskab og erfaring med forvaltningsloven, offentlighedsloven og persondataloven.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i

  • at indgå i driftsledelsen af Folkeregisteret
  • faglig sparring på de forskellige retsområder
  • juridisk sagsbehandling og håndtering af klagesager
  • at sikre kvalitet i igangværende projekter
  • at implementere nye tiltag, som kan optimere den daglige drift
  • at arbejde med servicekultur og styrket borgerkontakt.

Stillingen kræver udprægede samarbejdsevner og en stærk kommunikativ forståelse og flair for at arbejde i en politisk organisation. Du skal kunne arbejde selvstændigt og energisk og trives i et hektisk arbejdsmiljø. Du får et spændende arbejdsmiljø med kollegaer, der brænder for deres arbejde.

Folkeregisteret arbejder i øjeblikket målrettet på, at indarbejde nye digitale løsninger. Derfor ser vi gerne, at du en stærk digital profil og kan holde dig opdateret på de nyeste systemer & optimale løsningsmuligheder indenfor vores fagområde.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelse sker efter gældende overenskomst og efter principperne om Ny Løn. Stillingen ønskes besat snarest.

Ansøgning og frist
Ansøgning med cv skal være modtaget senest onsdag den 7. juni 2017.

Søg stillingen via nedenstående link.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte chef for Folkeregisteret Trine Oliveri på 2169 2777.

Kultur- og Fritidsforvaltningen
I Kultur- og Fritidsforvaltningen tror vi på, at tillid og samarbejde både øger medarbejdernes trivsel og højner kvaliteten, produktiviteten og vores evne til at gå nye veje.

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.