IT-sikkerhedskonsulent til Koncern IT

Kontoret for Operationel Sikkerhed søger en ny kollega, som kan være med til at kvalificere og udvikle vores arbejde med monitorering (SIEM), logning, sårbarhedsscanning mv.   
 
Koncern IT (KIT) er en tværgående koncernenhed tilknyttet Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune. Kontoret for Operationel Sikkerhed er et nyt kontor i KIT, hvor vi bl.a. skal arbejde med at monitorere Københavns Kommunes IT-infrastruktur og systemer. Vores kontor kommer til at spille en meget vigtig rolle i de kommende år, når det kommer til at udvikle og konsolidere cyber-sikkerheden i organisationen. Og det hele skal samtidig ske i et tæt samspil og samarbejde med vores kollegaer.   
 
Om jobbet   
Vi søger en sikkerhedskonsulent, som med brug af vores SIEM-løsning og andre specialiserede værktøjer, kan følge op på anomalier, tegn på kompromittering og sikkerhedshændelser. Samtidig skal du deltage i vores arbejde med logning og logopfølgning, både fra IT-infrastrukturen og fra fagsystemer. Endelig skal du kunne deltage i tekniske it-sikkerhedstests og grundlæggende efterforsknings- og udredningsarbejde.  
 
Om dig   
Du har fx en teknisk it-uddannelse som civilingeniør, datalog eller lignende. Du har erfaring med SIEM og logløsninger. Du kan dine netværksprotokoller og har styr på system- og computerarkitektur. Derudover har du god forståelse for de væsentligste dele af it-sikkerhed, herunder sikkerhedsarkitektur og risikohåndtering. Du har indblik i det aktuelle trusselsbillede og kan deltage i afdækning af sårbarheder.  
 
Det er en fordel, hvis du har erfaring med følgende teknologier og områder, gerne suppleret med relevante certificeringer f.eks. fra Microsoft, Cisco, (ISC)², SANS:  
  • Server- og netværksinfrastruktur  
  • Programmeringserfaring, gerne suppleret med færdigheder inden for SQL og scriptsprog  
  • Incident response-håndtering og efterforskning af it-sikkerhedshændelser  
  • Sårbarheder og malware  
  • Design og implementering af infrastrukturløsninger  
  • Systematisk fejlsøgning af komplekse problemstillinger 
Som person har du let ved at lære nyt og er vant til at tilegne dig ny viden om teknologier og produkter. Du samarbejder nemt på tværs af faggrupper. Det falder dig naturligt at dokumentere og følge op på dine opgaver til gavn for enheden og vores brugere. Det forventes, at du er god til at kommunikere på en klar og forståelig måde.   
 
Om os  
Vi er som nævnt et nyoprettet kontor, hvor du vil få gode muligheder for at præge dine opgaver. Det, vi laver, har stor betydning for landets største arbejdsplads, og du får en rolle i KIT’s arbejde med at digitalisere København. En opgave, som vi tager alvorligt og er stolte af. Du bliver en del af en levende arbejdsplads med en god omgangstone og fleksible arbejdsforhold. Din arbejdsplads bliver primært i vores moderne lokaler på Borups Allé – lige ved siden af Fuglebakken Station, hvor vi har kantineordning, frugt og fitnesscenter.   
 
Løn- og ansættelsesvilkår   
Lønnen fastsættes ud fra dine erfaringer og kvalifikationer efter gældende overenskomst mellem kommunen og den relevante faglige organisation. Der er tale om en varig stilling på 37 timer ugentligt.  
 
Har du spørgsmål?   
Vil du høre mere om stillingen, så kontakt konst. kontorchef Anders Reuter på 5152 7708 eller koordinator Rune Pade på 2934 3433.  
 
Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning, CV og relevante bilag via nedenstående link.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest torsdag den 22. februar 2018.  
Vi forventer at holde samtaler mandag den 26. februar 2018.   
 
Om Koncern IT   
Koncern IT er med ca. 400 medarbejdere et af landets største it-arbejdspladser. Vi betjener Københavns Kommunes syv forvaltninger med leverancer og udvikling af it-værktøjer til den daglige drift. Vi er både ansvarlige for sikker it-drift og analyse og udvikling af nye, store it-løsninger. Jo bedre vi er til vores arbejde i Koncern IT, desto større råderum får politikerne og vores 45.000 kolleger i kommunen til at prioritere velfærd og service til gavn for borgere og virksomheder i København.


Jobagent

Du kan oprette en jobagent, så du modtager en mail når Københavns Kommune opslår et job med netop din interesse.
Opret jobagent

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.