IT-graduates til København Kommunes Koncernservice, Økonomiforvaltningen

Vil du være en del af IT-eliten på én af Danmarks største IT-arbejdspladser?

Er du ambitiøs og engageret, og kunne du tænke dig at arbejde med udfordrende IT relaterede problemstillinger inden for offentlig service? Koncernservice søger nyuddannede IT kandidater som vil være med til at modernisere og effektivisere digitaliseringen i landets største kommune.

IT i Københavns Kommune rimer på engagement og brugerfokus

Koncernservice er en selvstændig enhed under Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune med ca. 900 medarbejdere. Som ét af landets største fællesadministrative centre yder vi services inden for IT, økonomi samt løn-og personaleadministration til kommunens syv forvaltninger, og er blandt andet kommunens strategiske samarbejdspartner på IT-området.

Koncernservice har været på en rejse mod at blive mere forretningsunderstøttende og IT-strategisk, og har stort fokus på at give gode brugeroplevelser og værdiskabende rådgivning. Er du den skarpe analytiker med sans for overblik, samarbejde og strategi, som kan hjælpe os med at levere endnu bedre IT og rådgivning til vores 35.000 brugere?

IT-graduate med ansvar fra første dag

Som IT-graduate i Koncernservice gennemgår du et fleksibelt og udfordrende 18-måneders forløb, hvor du får erfaring med forskellige arbejdsområder og afdelinger indenfor IT. Efter de 18 måneder bliver du tilknyttet en enhed, der matcher dine interesser og kompetencer.

Vi forventer, at du:

  • Er nyuddannet datalog, cand.it., civilingeniør eller lignende med gode resultater fra studiet
  • Har relevant erfaring fra studiejobs eller praktik.
  • Er målbevidst, initiativrig og god til at samarbejde og videndele på tværs af faglige skel.
  • Er klar til faglige udfordringer og tager selvstændigt ansvar for dine opgaver.

Vi tilbyder:

  • En udfordrende stilling med mange kontaktflader i en organisation i rivende udvikling.
  • Et uformelt og inspirerende arbejdsmiljø med over 350 dygtige IT-kolleger.
  • Et skræddersyet 18-måneders forløb med løbende kompetenceudvikling og efterfølgende ansættelse i en af Koncernservices enheder.
  • Fleksible arbejdsforhold.
  • Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
  • Et stærkt netværk af andre graduates, og en fast mentor.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til det faglige indhold i programmet så kontakt HR-konsulent Anette Ansholm Kløve Anette.Ansholm.Klove@ks.kk.dk, 4014 4214

 

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.