Adresse, kort og brochure

Kirkegårdens adresse er Vestre Kirkegårds Allé 15, 2450 København SV.

Hent og print et kort over Vestre Kirkegård her.

Brochure om kirkegården
Læs om Vestre Kirkegårds historie, kulturelle værdier og særligt bemærkelsesværdige gravsteder i folderen om kirkegården. Med brochurens kort i hånden kan du desuden selv finde vej til en lang række berømte personers grave. Du kan downloade brochuren om Vestre Kirkegård her

Gravsteder og priser på Vestre Kirkegård

Der er mange forskellige slags gravsteder på Vestre Kirkegård. Se billeder af og læs nærmere om de forskellige typer urne- og kistegrave. Se også priseksempler her. Du er altid velkommen til at kontakte Københavns Kirkegårde for personlig rådgivning. Husk at bestille tid hos os (tlf. 33 66 91 00), så en medarbejder er parat, når I kommer.

Højtidelighed i Nordre Kapel

Nordre Kapel på Vestre Kirkegård

Du kan leje Nordre Kapels store sal til højtideligheder. Der er 225 siddepladser. Kapellet ligger tæt på Vestre Kirkegård hovedindgang. Find kapellet på dette kort over kirkegården.

Du kan læse mere om kapellet her.

Kom på gratis rundvisning

Du kan komme på gratis rundvisning på Vestre Kirkegård. I sommerhalvåret afholder Københavns Kommune en række offentlige ture, hvor alle er velkomne. Grupper kan bestille gratis rundvisninger hele året. Læs mere om vores rundvisningstilbud her.

Oplev Vestre Kirkegård på egen hånd

Vi har samlet en masse informationer om kirkegården for dig, der vil gå på opdagelse på egen hånd. Læs om bl.a. kirkegårdens beplantning, kunst og og kulturværdier her.

Se planen for Vestre Kirkegårds udvikling 2015-65

Vestre Kirkegård fik i 2015 en 50-årig plan med konkrete pejlemærker for kirkegårdens udvikling fremover. Hent Vestre Kirkegårds udviklingsplan her.