Indkøb af IT-system til kirkegårdsområdet

Offentliggjort:
23.11.2016, Kl
Frist:
22.12.2016, Kl
På denne side finder du information om udbud vedrørende indkøb af IT-system til kirkegårdsområdet.

Kort beskrivelse af kontrakten

Ved nærværende udbud ønsker Ordregiver at indhente tilbud på et IT-system til håndtering af processerne på Kirkegårdsområdet. Processerne omfatter logistikprocesser omkring de kommunale kirkegårde, herunder bl.a. gravstedsadministration og styring af logistik i krematorier. Desuden omfatter processerne sagsbehandling, herunder bl.a. booking af forskellige begravelseshandlinger. Området håndterer også salgsprocesser, herunder bl.a. salg af gravsteder samt fakturering for salget. Processerne på Kirkegårdsområdet er underlagt mange lovgivningsmæssige restriktioner, som det kommende IT-system skal understøtte. 

Processerne på Kirkegårdsområdet håndteres af forskellige faggrupper, og det ønskes, at det kommende IT-system bl.a. skal understøtte brug af mobile enheder til opgavestyring for de forskellige faggrupper. Desuden ønskes visse delprocesser håndteret af 3. part i form af bedemænd og borgere.

Kontrakten omfatter en række processer, som skal understøttes i begge kommuner samt en beskrivelse af forhold, der er forskellige i de to kommuner. Derfor ønskes der to delkontrakter, en for Københavns Kommune og en for Odense Kommune. 

Udbudsmaterialet

Københavns Kommune har valgt at anvende udbudssystemet Mercell Sourcing Service til gennemførslen af udbudsprocessen. Såfremt du ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S, skal du udfylde en registrering af dit firma. Denne registrering er nødvendig for din videre deltagelse og er uden omkostninger. Efter din registrering vil du modtage dine login oplysninger inden for normal arbejdstid og har derefter gratis adgang til udbuddet.

Du finder udbudsmaterialet og efterfølgende supplerende oplysninger på Mercell Sourcing Service via linket nedenfor.

Du kan tilmelde dig udbuddet ved at trykke på ikonet foroven: ”Meld din interesse”.

Spørgsmål om udbuddet

Alle henvendelser om spørgsmål til udbuddet skal rettes skriftligt gennem Mercell Sourcing Service.

Ansøgningsfrist

Ansøgning skal være uploadet på Mercell Sourcing Service senest:

Torsdag den 22.12.2016 kl. 12:00.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.