Trin 1 - Meld dig ledig

Du skal møde op i Jobcenter København - Ungecentret og melde dig ledig. Husk at medbringe dit NemID, så du kan logge på vores system.

Trin 2 - Søg om kontanthjælp

Du kan først søge kontanthjælp fra den dato, du har meldt dig ledig. Meld dig ledig i et af Jobcenter Københavns jobcentre.

Læs her, hvordan du søger om kontanthjælp.

Vær opmærksom på 225-timers-reglen. Den betyder nemlig, at alle, der får kontanthjælp, skal arbejde minimum 225 timer i løbet af et år. Ellers risikerer man at miste hele eller dele af sin ydelse. Du skal også være opmærksom, at der er et loft for meget, man kan få i offentlig ydelse. 

Læs mere om 225-timers-reglen og kontanthjælpsloftet

 

Trin 3 - Forbered dig til samtalen

Du bliver indkaldt til en samtale i Jobcenter København - Ungecenteret inden for den første uge, efter du har meldt dig ledig.

Du skal inden samtalen i jobcentret logge ind på din personlige side på KBHiJob og skrive om dine job- eller uddannelsesønsker, så du kan være med til at sætte dagsordenen. Du skal bruge dit NemID - og medbringe det til samtalen.

Gå til din personlige side på KBHiJob.

Få inspiration til din jobsøgning

Book dit næste møde
Book selv din næste samtale-tid i jobcentret

OBS! Skal du starte i et job, på barsel eller på pension inden for 6 uger, så ring til os og giv besked. Det betyder nemlig, at du ikke behøver at komme til samtale i jobcentret, men at vi kan tage samtalen med dig på telefon eller digitalt  i stedet.