Gartner til Center for Drift Nord

Byens Drift, Teknik- og Miljøforvaltningen har ansvaret for at pleje, vedligehold og renhold af Københavns Kommunes veje, pladser, kirkegårde, naturområder, gadetræer, legepladser, offentlige toiletter, strand m.m.
 
Center for Drift Nord søger en gartner til byens parker og grønne områder til ansættelse i varig stilling og med start den 1. juli.
 
Om jobbet
Du vil primært arbejde indenfor vedligeholdelse af parker og grønne områder herunder grøn ukrudtsbekæmpelse og vedligeholdelse af kunstgræsplæner. I vinterperioden er det hovedsageligt beskæring af træer og buske. I jobbet er der også en del renholdelsesopgaver: Fjernelses af skrald, tømning af papirkurve samt toiletrengøring.
 
Der er flextid, og du vil komme til at indgå i planlagt weekendarbejde som aftales nærmere.
I vintersæsonen vil der eksempelvis være beskæringsarbejde i resten af enheden.
 
Om Center for Drift Nord
Center for Drift Nord omfatter enhederne Bispebjerg, Nordvest, Ydre Østerbro, Brønshøj-Husum og Vanløse. Herunder Utterslev Mose, Vestvolden, Husumparken, Superkilen, Svanemølle Strand, Damhusengen, Brønshøj og Bispebjerg Kirkegård. Som ansat t i Center for Drift Nord bliver du ansat i en af de fem enheder og referer til den pågældende enhedschef. Du skal dog være indstillet på tværgående opgaver i centeret og i Byens Drift.
 
Om dig
Du skal være i besiddelse af almindeligt kørekort (kategori B), og du har erfaring fra lignende job. Erfaring med lift, beskæring fældning vil være at foretrække.
 
Det vil desuden være en fordel, hvis du har certifikat i ”Vejen som arbejdsplads” (AMU-kursus).
 
Endvidere forventer vi, at du er:

  • ansvarsbevidst, morgenfrisk og stabil
  • serviceorienteret og med lyst til at arbejde i team
  • udadvendt, omgængelig, fleksibel og har gode samarbejdsevner. 

Vi tilbyder
Du får et afvekslende job på en miljøbevidst arbejdsplads med gode kollegaer. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst, afhængig af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.
 
Spørgsmål? 
Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte enhedschef Morten Just Jakobsen på 2182 2384.
 
Bemærk at du kun kan ringe på hverdage mellem kl. 10.00-14.00.

Du kan læse mere om Københavns Kommune og Teknik- og Miljøforvaltningen her www.kk.dk og www.tmf.kk.dk
 
Ansættelse med start den 1. juli 2017.

Vedhæft din ansøgning/CV i Word- eller PDF-format.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 7. juni 2017 
Vi forventer at holde samtaler med udvalgte kandidater i slutningen af uge 24.
 
Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelsen, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.200 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 4 mia. kr.

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.