Forstærket/specialiseret plejefamilie til søskendepar på 13 og 14 år

Er I en godkendt, erfaren plejefamilie med gode samarbejdsevner, og kan I skabe trygge og strukturerede rammer for et søskendepar – en pige på 14 år og en dreng på 13 år?
Så kan det være jer, vi søger i Familieplejen København.

Pigen på 14 år beskrives som en glad, positiv og kærlig pige. Hun er normalt begavet med gode intellektuelle ressourcer, og hun er glad for at være kreativ og tegne. Pigen har en umiddelbar åbenhed og nysgerrighed. Hun har brug for støtte og guidning i hverdagen, da hun kan have svært ved at koncentrere sig. Hun kan blive ængstelig eller være på vagt, når hun føler sig utryg eller presset.

Drengen på 13 år beskrives som sød og i en positiv udvikling. Han er normalt begavet. Han kan have vanskeligheder med at regulere sig selv, indgå i sociale relationer og han kan være verbalt grænseoverskridende. Han er glad for fodbold og computer.

Jeres hjem kan være det rigtige for børnene, hvis I kan rumme deres udfordringer, skabe tryghed og en struktureret hverdag for dem.

Om jer  

  • I kan bo i hele landet.
  • I har gode samarbejdsevner og er indstillet på et samarbejde med børnenes netværk.  
  • I er godkendt som plejefamilie til høj eller højeste belastning (gerne specialiseret plejefamilie). 
  • I bliver en del af Københavns Kommunes gruppe af forstærkede/specialiserede plejefamilier. Dvs. en af jer bliver ansat fuld tid på plejeopgaven og skal derfor gå hjemme. 

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent, som I har kontakt med regelmæssigt. Som forstærket/specialiseret plejefamilie får I også fast psykologisk supervision. Samtidig får I relevante efteruddannelseskurser, og I bliver en del af en netværksgruppe, hvor I kan møde andre forstærkede/specialiserede plejefamilier samt få inspiration og faglig sparring. I får også mulighed for at deltage i Familieplejen Københavns brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner. Se vores kursusudvalg her.

Mere information
For flere oplysninger kontakt familieplejekonsulent Irene Graasbøll på 3059 6589.

Ansøgningsfrist senest tirsdag den 26. januar 2021

Send din ansøgning mærket "IG/2021-05" sammen med plejetilladelse og socialrapport til:
familieplejen@kk.dk
Eller til:
Center for Familiepleje
Svendborggade 5, 3. sal
2100 København Ø

Du kan også søge via nedenstående link.

Om Familieplejen København  
Familieplejen København (tidl. Center for Familiepleje) er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en videnbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne familiepleje, bl.a. gennem vores kursusvirksomhed. Læs mere om os på: centerforfamiliepleje.kk.dk.