Forstærket/specialiseret plejefamilie til en snart 10-årig pige

Er I godkendt som forstærket/specialiseret plejefamilie, og kan I tilbyde et anerkendende og struktureret miljø til en pige på snart 10 år? Så kan det være jer, vi søger i Center for Familiepleje.

Dem hun kender, beskriver hende som en sød og glad pige med god humor. Hun er glad for ridning og for at spille spil. Hun er normalt begavet. Hun går p.t. i et særligt skoletilbud og skal fortsat have et særligt skoletilbud.

Pigen fremstår ældre end sin alder i både fremtoning og adfærd. Hun kan være omsorgsfuld og hjælpsom, og hun vil gerne have kontakt til andre børn. Hun har udfordringer med sit selvværd, en stor retfærdighedssans, og hun har brug for meget opmærksomhed. Hun kan have det svært med sociale spilleregler og med at rumme andres følelser. Hun kan også have svært ved at trække sig fra konflikter.

Pigen profiterer af forudsigelighed og strukturerede rammer. Hun har brug for at blive støttet både socialt og følelsesmæssigt, og hun har et stort behov for at blive mødt og anerkendt i voksenkontakten. Jeres hjem kan være det rigtige for hende, hvis I kan være tydelige, anerkendende voksne og skabe en fast og forudsigelig struktur i hverdagen.

Pigen skal have hyppigt samvær med sin mor. Samværet foregår hos mor.

Om jer

  • I må gerne bo på Sjælland
  • I skal være godkendt som forstærket eller specialiseret plejefamilie
  • Som familie består I af to voksne
  • I har ikke hjemmeboende børn
  • I må gerne have dyr

I bliver en del af Københavns Kommunes gruppe af forstærkede/specialiserede plejefamilier. Dvs. en af jer bliver ansat fuld tid på plejeopgaven og derfor skal gå hjemme.

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent, som I har kontakt med regelmæssigt.

Som forstærket/specialiseret plejefamilie får I også fast psykologisk supervision. Samtidig får I relevante efteruddannelseskurser, og I bliver en del af en netværksgruppe, hvor I kan møde andre forstærkede eller specialiserede plejefamilier samt få inspiration og faglig sparring. Samtidig får I mulighed for at deltage i vores brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner – se kursusplan på vores hjemmeside: https://centerforfamiliepleje.kk.dk/indhold/efteruddannelse-plejefamilier

For flere oplysninger kontakt familieplejekonsulent Jette Gram fra den 10. august på 2611 3146 eller på T856@kk.dk

Ansøgningsfrist senest mandag den 24. august 2020

Send ansøgning mærket JG/2020-101 sammen med plejetilladelse og socialrapport til:
familieplejen@sof.kk.dk

Eller til:
Center for Familiepleje
Svendborggade 5, 3.sal
2100 København Ø

Du kan også søge via nedenstående link.

Om Center for Familiepleje 

Center for Familiepleje er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en videnbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne familiepleje, bl.a. gennem vores kursusvirksomhed. Læs mere om os på: centerforfamiliepleje.kk.dk