Forstærket eller specialiseret plejefamilie til dreng på 11 år

Er I godkendt som plejefamilie, og kan I skabe trygge og strukturerede rammer for en 11-årig dreng? Så kan det være jer, vi søger i Center for Familiepleje.

Dem, han kender, beskriver ham som en kvik, charmerende, køn og smilende dreng, som er glad for computer, brætspil, fodbold og musik. Han er velbegavet, men mangler dog basal viden, og er sprogligt forsinket.

Han har en tilknytningsforstyrrelse, som kommer til udtryk ved, at han udviser et stort behov for kontrol og har meget uro i kroppen. Han kan også fremstå aggressiv og have svært ved at respektere andre børn og voksne.

Jeres hjem kan være det rigtige for drengen, hvis I kan tilbyde strukturerede og stabile rammer. I skal desuden kunne arbejde med drengen ift. relationsdannelse og følelsesmæssig spejling, og I skal kunne stimulere ham sprogligt.

Drengen spiser ikke svinekød.

Om jer

  • I kan bo i hele landet.
  • I har ikke mindre eller jævnaldrende børn.
  • I skal være indstillet på at køre drengen til samvær i København.
  • I har gode samarbejdsevner og er indstillet på et samarbejde med drengens netværk.
  • I er godkendt som plejefamilie til høj eller højeste belastning (forstærket eller specialiseret plejefamilie).
  • I bliver en del af Københavns Kommunes gruppe af specialiserede plejefamilier – dvs. en af jer bliver ansat fuld tid på plejeopgaven og skal derfor gå hjemme.

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent, som I har kontakt med regelmæssigt. Som specialiseret eller forstærket plejefamilie får I også fast psykologisk supervision. Samtidig får I relevante efteruddannelseskurser, og I bliver en del af en netværksgruppe, hvor I kan møde andre plejefamilier samt få inspiration og faglig sparring.

I får ligeledes mulighed for at deltage i Center for Familieplejes brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner. Se vores kursusudvalg her.

Mere information
For flere oplysninger kontakt familieplejekonsulent Jette Gram på 2611 3146.

Ansøgningsfrist senest tirsdag den 15. oktober 2019.

Send din ansøgning mærket "JG/2019-65" sammen med plejetilladelse og socialrapport til:
familieplejen@sof.kk.dk
Eller til:
Center for Familiepleje
Svendborggade 5, 3. sal
2100 København Ø

Du kan også søge via nedenstående link.

Om Center for Familiepleje
Center for Familiepleje er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en videnbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne familiepleje, bl.a. gennem vores videnscenter og kursusvirksomhed. Læs mere om os på: centerforfamiliepleje.kk.dk.

Jobagent

Du kan oprette en jobagent, så du modtager en mail når Københavns Kommune opslår et job med netop din interesse.
Opret jobagent

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.