Fagkoordinator med stærke regnskabsmæssige kompetencer til Kultur- og Fritidsforvaltningen

Er du initiativrig og brænder for regnskabsopfølgning? Har du mod på at give faglig sparring og ledelse inden for en bred palet af økonomiopgaver med særlig fokus på regnskab? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en fagkoordinator med solid økonomifaglig baggrund, der har mod på at tage ansvar for en række større strategiske processer i forvaltningen. Blandt opgaverne kan nævnes fortsat implementering af et risikobaseret ledelsestilsyn, implementering af nyt kasse- og regnskabsregulativ og ikke mindst at opretholde sikker drift i forbindelse med, at forvaltningen ibrugtager KVANTUM, som er kommunens nye SAP-baserede økonomisystem.
 
Om stillingen:
Stillingen indebærer ikke personaleansvar, men du vil få ansvaret for den faglige ledelse og kollegiale sparring i et mindre team af engagerede økonomimedarbejdere med meget forskellige baggrunde.
 
Rent organisatorisk vil du blive forankret i Team Regnskab og Forretningsstøtte, som er en del af et samlet center ved navnet HR, Strategi og Økonomi. Team Regnskab og Forretningsstøtte består af ca. 15 medarbejdere, herunder en leder og to fagkoordinatorer, hvoraf du vil være den ene.
 
Du vil sammen med dine kolleger løse opgaver, der bl.a. omfatter:

 • rådgivning og sparring med forvaltningens enheder og institutioner i forbindelse med bogføring og regnskab
 • controlling af forvaltningens balanceposter
 • regnskabskontroller og opfølgning på kommunens forretningsgange
 • implementering af risikobaseret ledelsestilsyn og kommunens Kasse- og Regnskabsregulativ
 • opfølgning og indberetning til kommunens omkostningsbaserede regnskab (OBR).

Derfor forventer vi, at du:

 • har mod på og evt. erfaring med, at agere faglig sparringspartner og koordinator i et økonomiteam
 • har solid erfaring med regnskabsopgaver, opfølgning på balanceposter m.v.
 • har overblik, er struktureret og kan lide at tage ansvar
 • er god til dialog og samarbejde med administrative kollegaer i forvaltningen
 • har erfaring med brug af regnskabssystemer (gerne Københavns Kommunes)
 • kan arbejde strategisk med at planlægge og udforme indsatser på regnskabsområdet sammen med vores enheder og øvrige interessenter, f.eks. kommunens interne og eksterne revision.

Om HR, Strategi og Økonomi
HR, Strategi og Økonomi (HRSØ) understøtter hele Kultur- og Fritidsforvaltningen med høj faglighed inden for økonomi, nøgletal og strategisk gennemførelse af projekter. Afdelingen består af ca. 70 engagerede medarbejdere.
Som medarbejder i HRSØ bliver du en central brik i en flad organisationsstruktur, hvor tillid, samarbejde og dialog er vejen frem. Vores fokus er på kontinuerligt at højne kvaliteten, produktiviteten og vores evner til at gå nye veje.

Yderligere information
Løn og ansættelse sker i overensstemmelse med gældende overenskomst med mulighed for ansættelse på specialkonsulent/chefkonsulent- niveau.
 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder Søren Lund Mikkelsen på 3011 4554.

Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 9. juni 2017

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.