Skab din by

Har du en god idé til udviklingen af byen? Her kan du finde hjælp til at udvikle, realisere eller søge støtte til idéer og frivillige projekter, som kan være til gavn for københavnerne.  

Læs mere om dine muligheder for indflydelse her:

Giv lyd

Giv lyd og del din viden med Københavns Kommune. På Bliv Hørt kan du komme med dine kommentarer til aktuelle projekter eller planer, der er i høring. Du kan også tilmelde dig vores Borgerpanel og deltage i undersøgelser af københavnernes holdninger til byens udvikling – eller giv os et praj om huller og affald på din vej rundt i byen. 

Læs mere om hvordan du kan give lyd og dele din viden her:

Påvirk dit lokalområde

Ønsker du at høre mere om, hvad der foregår i netop din bydel, hvordan du kan påvirke den og/eller opsøge samarbejde om at realisere dine ideer? Så kan du bl.a. henvende dig til medarbejderne i lokaludvalgssekretariaterne og områdefornyelserne for at få hjælp og blive vejvist ind i kommunen. Der er valg til Københavns 12 lokaludvalg hvert 4. år og det er også muligt at deltage i områdefornyelsernes styre- og arbejdsgrupper. 

Læs mere om hvordan du kan påvirker dit lokalområde her:

Kontakt dine politikere

Hvis du vil i dialog med politikerne i Københavns Kommune, kan du ringe eller skrive en e-mail til de 55 politikere, der er valgt ind i Københavns Borgerrepræsentation. Du har også mulighed for at skrive til en borgmester eller søge foretræde for et fagudvalg, hvis der er en sag på udvalgenes dagsorden, som du gerne vil fremføre et synspunkt i forhold til. 

Læs mere om hvordan du kan komme i dialog med politikerne her:

 

Følg med

Her har du finde links til de sociale medier, orientere dig i dagsordener for politiske beslutninger og pressemeddelelser udsendt af Københavns Kommune.