Allan Agerholm

Administrerende Direktør, BC Hospitality Group

Allan Agerholm har været administrerende direktør hos BC Hospitality Group siden 2014. Han har arbejdet i hotelbranchen i mange år, haft flere ledende stillinger hos Hilton Worldwide og var fra 2007-2013 direktør på Crowne Plaza Copenhagen Tower. Allan Agerholm er bestyrelsesformand for VisitDenmark og sidder i bestyrelsen i Horesta.  Allan Agerholm er uddannet MBA fra London Metropolitan University og har studeret ved University of California.

Anne-Marie Levy Rasmussen

Direktør Public Market Vaccines & Corporate Affairs, GlaxoSmithKline A/S

Anne-Marie Levy Rasmussen har været direktør for Public Market Vaccines & Corporate Affairs hos GlaxoSmithKline A/S siden 2007. Hun har tidligere arbejdet som forskningspolitisk chef på Det Naturvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet, og som politisk konsulent i Dansk Industri. Anne-Marie Levy Rasmussen er uddannet Cand.Scient i fysik fra Københavns universitet. 

Dorte krak

Administrerende Direktør, Arp-Hansen Hotel Group

Dorte Krak har været administrerende direktør hos Arp-Hansen Hotel Group siden 2003. Dorte Krak er bestyrelsesmedlem i By & Havn, Danske Færger A/S, Gigtforeningen og Ruths Hotel A/S og formand for regeringens vækstteam for Turisme og Oplevelsesøkonomi. Dorte Krak er uddannet cand.merc. og Executive MBA. 

Ib Enevoldsen

Administrerende Direktør, Rambøll Danmark

Ib Enevoldsen har været administrerende direktør for Rambøll Danmark siden september 2015. Han har arbejdet i Rambøll i 21 år og været direktør siden 2011 og direktionsmedlem siden 2013. Han blev medlem af Rambøll Danmarks direktion i 2013. Ib Enevoldsen er uddannet civilingeniør og har en Ph.D. fra Aalborg Universitet.

Jørgen Ravnsbæk Andersen

Erhvervschef, KEA 

 

Jan Elving

Direktør, Øens Murerfirma A/S

Jan Elving er direktør for Øens Murerfirma A/S, som han etablerede i 1991. Hans ansvarsområder er salg, forretningsudvikling og CSR i Øens Murerfirma A/S, og beskæftiger sig med koncernens erhvervsejendomme. Jan Elving er uddannet murer. 

Lars Bang

Koncerndirektør, Lundbeck

Lars Bang er koncerndirektør i H. Lundbeck A/S med ansvar for global produktion, engineering, facility management, miljø- og arbejdsmiljø. Lars Bang er uddannet civilingeniør fra DTU og HD fra CBS.

Jon Wulff Petersen

Administrerende Direktør, TTO A/S

Jon Wulff Petersen har været administrerende direktør for TTO A/S siden 2005. Jon Wulff Petersen har tidligere været vicedirektør for Risø og direktør for Mikro- og nanoelektronik Center på DTU, og har en Executive MBA fra SIMI. 

Line Groes

Administrerende Direktør, IS IT A BIRD

Line Groes er administrerende direktør for IS IT A BIRD, som er et strategisk innovationsbureau specialiseret i at udvikle produkter, services og organisationer med afsæt i dyb forståelse af menneskers adfærd, behov og aspirationer. Line Groes er uddannet Cand.scient.soc fra Roskilde universitet.

Mads Nørgaard

Direktør, Mads Nørgaard – Copenhagen

Mads Mathias Nørgaard er Kreativ direktør, designer og indehaver af butikken Nørgaard og firmaet i eget navn; Mads Nørgaard-Copenhagen.

‘Jeg er stolt af at være inviteret til at sidde i Erhversrådet, og håber at kunne arbejde for at videreudvikle København som en rummelig og human lille storby, der er stolt af de mange særpræg vi har – både socialt, trafikalt og hvad angår ligestilling og vores almindelige omgang med hinanden. Vi har et meget højt æstetisk niveau i byen, og vi gør mange ting på vores egen måde – lad os blive ved med det'.

Marianne Philip

Partner, Kromann Reumert 

Mariann Philip er partner i Kromann Reumert. Hun arbejder primært med virksomhedsoverdragelser (M&A), kapitalmarkedsforhold, rekonstruktioner, selskabsret, fondsret og generel erhvervsret. Marianne blev partner i 1987 og har været bestyrelsesformand for Kromann Reumert siden 2011.

Niels Bang-Hansen

Direktør, Business Banking Danmark, Danske Bank

Niels Bang-Hansen er direktør for Business Banking Danmark i Danske Bank, hvor han har ansvaret for betjening og rådgivning af erhvervskunder i hele landet. Niels Bang-Hansen har tidligere haft ansvaret for bankens rådgivning af de største internationale erhvervskunder og kunder i shipping-branchen. 

Per Georg Olsen

Formand, LO Hovedstaden

Per Olsen er formand for LO Hovedstaden og har været det siden december 2015.  Han har været aktiv i fagbevægelsen i mange år og har bl.a. været formand for Dansk El-forbund i København igennem 20 år, og formand for Byggefagenes Samvirke København i to år. Per Olsen er uddannet elektriker.

Poul Skadhede

Koncern adm. direktør, Valcon

Poul Skadhede er koncern Adm. direktør i Valcon.Er medlem af flere bestyrelser, herunder bestyrelsesformand i Odense Maritime Technology og næstformand i DI Hovedstaden. Poul Skadhede er uddannet Cand. Merc og har desuden læst MBA i Sydney. 

Christoffer Susé

Adm. direktør for Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn

Christoffer Susé har siden marts 2017 været adm. direktør for Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn. Foreningen består af 2500 personlige medlemmer samt  37 laug og brancheforeninger, og repræsenterer dermed bredt erhvervslivet  i hovedstaden. Hertil kommer, at Haandværkerforeningen har 700 lejligheder samt et plejehjem i Københavns Kommune.  Christoffer Susé er uddannet advokat.

Søren Tscherning

Direktør, G. Tscherning A/S

Søren Tscherning er uddannet akademiingeniør og tiltrådte i G. Tscherning A/S i 1997 og overtog sidenhen formelt G. Tscherning A/S ved et generationsskifte. Firmaet har under Søren Tschernings ledelse to gange opnået Børsens Gazellebevis samt national og international certificering.

Thomas Bjørnholm

Prorektor, Forskning og Innovation, Københavns Universitet

Thomas Bjørnholm er prorektor for forskning og innovation på Københavns Universitet, med ansvar for fremme af KU’s forskning, samt forøge teknologioverførsel og styrke KU’s samarbejder med omverdenen. Han er tidligere leder af Nano-Science Centeret på Københavns Universitet. Thomas Bjørnholm har modtaget adskillige forskningspriser og siddet med i flere internationale råd og priskomiteer.

Thomas Woldbye

Administrerende Direktør, Københavns Lufthavne

Thomas Woldbye har været adm. direktør i Københavns Lufthavne A/S siden maj 2011. Han har i sit virke sat et markant fokus på vækst, og har bl.a. stået i spidsen for strategien World Class Hub og lanceret Expanding CPH. Thomas Woldbye har tidligere arbejdet for A.P. Møller-Mærsk.

Tom Lindquist

Administrerende Direktør, Høyrup & Clemmensen A/S

Tom Lindquist har været administrerende direktør i elinstallationsvirksomheden Høyrup & Clemmensen A/S siden 2003. Han er medlem af Tekniqs bestyrelse og en del af repræsentantskabet i Haandværkerforeningen København. Tom Lindquist er uddannet elinstallatør. 

Torben Möger Pedersen

Administrerende Direktør, PensionDanmark

Torben Möger Pedersen er administrerende direktør for PensionDanmark. Han har flere bestyrelsesposter, der i blandt Paradigm Change Capital Partners og klimainvesteringsfonden. Torben Möger Pedersen er uddannet Cand. Polit ved Københavns Universitet. 

Rasmus Larsen

Prorektor DTU

Jens Ole Pedersen

Direktør Phillips Healthcare Denmark

Peter Dupont

Peter N. Dupont er direktør og medstifter af The Coffee Collective A/S. The Coffee Collective vandt Københavns Erhvervspris i 2017 og har vundet 4 Gazellepriser samt 2 verdensmesterskaber i kaffe. Peter N. Dupont har siddet i bestyrelser for hhv. Copenhagen Roaster A/S, Nordic Roaster samt Alliance for Coffee Excellence Inc. Han er uddannet Cand. Scient fra RUC.

Thomas Madsen-Mygdal

adm. direktør Twenty Three

Niko Grünfeld

Kultur- og Fritidsborgmester

Frank Jensen

Overborgmester og formand for erhversrådet

Ninna Hedeager Olsen

Teknik- og Miljøborgmester

Cecilia Lonning-Skovgaard

Beskæftigelses- og Integrationsborgmester

Mette Skjold

Adm. direktør SLA

Dorthe Pedersen

Adm. direktør Meyers Madhus