Allan Agerholm

""

Administrerende Direktør, BC Hospitality Group

Allan Agerholm har været administrerende direktør hos BC Hospitality Group siden 2014. Han har arbejdet i hotelbranchen i mange år, haft flere ledende stillinger hos Hilton Worldwide og var fra 2007-2013 direktør på Crowne Plaza Copenhagen Tower. Allan Agerholm er bestyrelsesformand for VisitDenmark og sidder i bestyrelsen i Horesta.  Allan Agerholm er uddannet MBA fra London Metropolitan University og har studeret ved University of California.

Anne-Marie Levy Rasmussen

Direktør Public Market Vaccines & Corporate Affairs, GlaxoSmithKline A/S

Anne-Marie Levy Rasmussen har været direktør for Public Market Vaccines & Corporate Affairs hos GlaxoSmithKline A/S siden 2007. Hun har tidligere arbejdet som forskningspolitisk chef på Det Naturvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet, og som politisk konsulent i Dansk Industri. Anne-Marie Levy Rasmussen er uddannet Cand.Scient i fysik fra Københavns universitet. 

Dorte krak

""

Administrerende Direktør, Arp-Hansen Hotel Group

Dorte Krak har været administrerende direktør hos Arp-Hansen Hotel Group siden 2003. Dorte Krak er bestyrelsesmedlem i By & Havn, Danske Færger A/S, Gigtforeningen og Ruths Hotel A/S og formand for regeringens vækstteam for Turisme og Oplevelsesøkonomi. Dorte Krak er uddannet cand.merc. og Executive MBA. 

Ib Enevoldsen

""

Administrerende Direktør, Rambøll Danmark

Ib Enevoldsen har været administrerende direktør for Rambøll Danmark siden september 2015. Han har arbejdet i Rambøll i 21 år og været direktør siden 2011 og direktionsmedlem siden 2013. Han blev medlem af Rambøll Danmarks direktion i 2013. Ib Enevoldsen er uddannet civilingeniør og har en Ph.D. fra Aalborg Universitet.

Jørgen Ravnsbæk Andersen

Erhvervschef, KEA 

 

Jan Elving

""

Direktør, Øens Murerfirma A/S

Jan Elving er direktør for Øens Murerfirma A/S, som han etablerede i 1991. Hans ansvarsområder er salg, forretningsudvikling og CSR i Øens Murerfirma A/S, og beskæftiger sig med koncernens erhvervsejendomme. Jan Elving er uddannet murer. 

Lars Bang

Koncerndirektør, Lundbeck

Lars Bang er koncerndirektør i H. Lundbeck A/S med ansvar for global produktion, engineering, facility management, miljø- og arbejdsmiljø. Lars Bang er uddannet civilingeniør fra DTU og HD fra CBS.

Jon Wulff Petersen

Administrerende Direktør, TTO A/S

Jon Wulff Petersen har været administrerende direktør for TTO A/S siden 2005. Jon Wulff Petersen har tidligere været vicedirektør for Risø og direktør for Mikro- og nanoelektronik Center på DTU, og har en Executive MBA fra SIMI. 

Line Groes

""

Administrerende Direktør, IS IT A BIRD

Line Groes er administrerende direktør for IS IT A BIRD, som er et strategisk innovationsbureau specialiseret i at udvikle produkter, services og organisationer med afsæt i dyb forståelse af menneskers adfærd, behov og aspirationer. Line Groes er uddannet Cand.scient.soc fra Roskilde universitet.

Mads Nørgaard

Direktør, Mads Nørgaard – Copenhagen

Mads Mathias Nørgaard er Kreativ direktør, designer og indehaver af butikken Nørgaard og firmaet i eget navn; Mads Nørgaard-Copenhagen.

‘Jeg er stolt af at være inviteret til at sidde i Erhversrådet, og håber at kunne arbejde for at videreudvikle København som en rummelig og human lille storby, der er stolt af de mange særpræg vi har – både socialt, trafikalt og hvad angår ligestilling og vores almindelige omgang med hinanden. Vi har et meget højt æstetisk niveau i byen, og vi gør mange ting på vores egen måde – lad os blive ved med det'.

Bente Merete Stallknecht

""

Prorektor, Københavns Universitet

Bente er uddannet medicinsk kandidat (1992), ph.d. (1997) og dr.med. (2003) fra KU. Hun har ligeledes været institutleder på Biomedicinsk Institut (KU) fra 2015-2018. Bente Merete Stallknecht blev professor med særlige opgaver inden for fysisk aktivitet og fedme i 2013, og i 2016 blev hun professor i sundhedsfremmende fysisk aktivitet. Siden 2014 har hun været medlem af EU-Kommissionens Videnskabelige Sundhedspanel, og hun leder KUs Strategiske Platform for Livsstils-, Fedme- og Metabolismeforskning. Hun har tidligere været studieleder for den tværfaglige uddannelse Civilingeniør: Medicin og Teknologi, kursusleder for Humanbiologi og Sygdomslære og medlem af studienævnet for Folkesundhedsvidenskab. Hendes primære forskningsområde er sundhedsfremmende fysisk aktivitet. Visionen er at forebygge inaktivitetsrelaterede sygdomme som fedme, type 2 diabetes og hjerte-kar-sygdomme. Missionen er, baseret på patofysiologisk og tværfaglig forskning, at udvikle implementerbare strategier, der promoverer sundhedsfremmende fysisk aktivitet i forskellige dele af hverdagen.

Marianne Philip

Partner, Kromann Reumert 

Mariann Philip er partner i Kromann Reumert. Hun arbejder primært med virksomhedsoverdragelser (M&A), kapitalmarkedsforhold, rekonstruktioner, selskabsret, fondsret og generel erhvervsret. Marianne blev partner i 1987 og har været bestyrelsesformand for Kromann Reumert siden 2011.

Niels Bang-Hansen

""

Direktør, Business Banking Danmark, Danske Bank

Niels Bang-Hansen er direktør for Business Banking Danmark i Danske Bank, hvor han har ansvaret for betjening og rådgivning af erhvervskunder i hele landet. Niels Bang-Hansen har tidligere haft ansvaret for bankens rådgivning af de største internationale erhvervskunder og kunder i shipping-branchen. 

Per Georg Olsen

Formand, LO Hovedstaden

Per Olsen er formand for LO Hovedstaden og har været det siden december 2015.  Han har været aktiv i fagbevægelsen i mange år og har bl.a. været formand for Dansk El-forbund i København igennem 20 år, og formand for Byggefagenes Samvirke København i to år. Per Olsen er uddannet elektriker.

Poul Skadhede

Koncern adm. direktør, Valcon

Poul Skadhede er koncern Adm. direktør i Valcon.Er medlem af flere bestyrelser, herunder bestyrelsesformand i Odense Maritime Technology og næstformand i DI Hovedstaden. Poul Skadhede er uddannet Cand. Merc og har desuden læst MBA i Sydney. 

Christoffer Susé

""

Adm. direktør for Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn

Christoffer Susé har siden marts 2017 været adm. direktør for Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn. Foreningen består af 2500 personlige medlemmer samt  37 laug og brancheforeninger, og repræsenterer dermed bredt erhvervslivet  i hovedstaden. Hertil kommer, at Haandværkerforeningen har 700 lejligheder samt et plejehjem i Københavns Kommune.  Christoffer Susé er uddannet advokat.

Søren Tscherning

Direktør, G. Tscherning A/S

Søren Tscherning er uddannet akademiingeniør og tiltrådte i G. Tscherning A/S i 1997 og overtog sidenhen formelt G. Tscherning A/S ved et generationsskifte. Firmaet har under Søren Tschernings ledelse to gange opnået Børsens Gazellebevis samt national og international certificering.

Thomas Woldbye

""

Administrerende Direktør, Københavns Lufthavne

Thomas Woldbye har været adm. direktør i Københavns Lufthavne A/S siden maj 2011. Han har i sit virke sat et markant fokus på vækst, og har bl.a. stået i spidsen for strategien World Class Hub og lanceret Expanding CPH. Thomas Woldbye har tidligere arbejdet for A.P. Møller-Mærsk.

Tom Lindquist

""

Administrerende Direktør, Høyrup & Clemmensen A/S

Tom Lindquist har været administrerende direktør i elinstallationsvirksomheden Høyrup & Clemmensen A/S siden 2003. Han er medlem af Tekniqs bestyrelse og en del af repræsentantskabet i Haandværkerforeningen København. Tom Lindquist er uddannet elinstallatør. 

Torben Möger Pedersen

""

Administrerende Direktør, PensionDanmark

Torben Möger Pedersen er administrerende direktør for PensionDanmark. Han har flere bestyrelsesposter, der i blandt Paradigm Change Capital Partners og klimainvesteringsfonden. Torben Möger Pedersen er uddannet Cand. Polit ved Københavns Universitet. 

Rasmus Larsen

Prorektor DTU

Jens Ole Pedersen

Direktør Phillips Healthcare Denmark

Thomas Madsen-Mygdal

adm. direktør Twenty Three

Niko Grünfeld

""

Kultur- og Fritidsborgmester

Frank Jensen

""

Overborgmester og formand for erhversrådet

Ninna Hedeager Olsen

""

Teknik- og Miljøborgmester

Cecilia Lonning-Skovgaard

""

Beskæftigelses- og Integrationsborgmester

Mette Skjold

Adm. direktør SLA

Dorthe Pedersen

Adm. direktør Meyers Madhus

Yael Bassan

""

CEO, Copenhagen Bicycles ApS

Yael Michelle Elbaum Bassan er CEO i Copenhagen Bicycles ApS. Virksomheden har over 2000 cykler, som de lejer ud til turister og studerende fra 30 % af Københavns hoteller samt fra deres butik i Nyhavn. De laver også cykelservice for privatpersoner og virksomheder. Copenhagen Bicycles ApS vandt Københavns Erhvervspris i 2018. Yaels mål med virksomheden er at skabe en bedre og grønnere by og verden samt at bevise, at folk på kanten - særligt minoriteter - er en stor ressource i erhvervslivet.

Sune Theodorsen

""

CEO & Co-founder, LifeX

Sune Theodorsen er administrerende direktør hos LifeX som han var med til at stiftet i 2017. Han er serieiværksætter med flere andre virksomheder bag sig samt en af de tidligste ansatte i to af Danmarks internationale vækst successer, Tradeshift og Airtame.

LifeX hjælper virksomheder med at få deres internationale talenter til Danmark samt få dem til at falde til i landet så de også lykkedes udenfor deres arbejdsplads.

Nicklas Kany

""

Adm. direktør, MentorDanmark ApS

Nicklas er stifter af MentorDanmark, som er Skandinaviens største lektiehjælpsvirksomhed med 100 fastansatte på kontorerne i København og Oslo samt 3.000 undervisere, som dagligt hjælper børn og unge. Han står også i spidsen for en ny vikarskole og tilhørende vikarsystem, Substy, som hjælper med kvaliteten i vikartimerne hos landets folkeskoler.

MentorDanmark har tidligere modtaget EY Entrepreneur of the Year, Ivækstprisen, Nordic Startup Award i Danmark og Skandinavien og skal senere på året repræsentere Danmark og resten af Norden ved Global Startup Awards i Kina.

Nicklas er desuden medlem af Niels Brocks bestyrelse på 5. år.