Ergoterapeut til barselsvikariat hos Center for Erhvervet Hjerneskade, Lions Kollegiet

Er du en selvstændig, struktureret og kreativ ergoterapeut med interesse for og kendskab til neurologi?
 
Center for Erhvervet Hjerneskade søger en ergoterapeut til et barselsvikariat på 37 timer om ugen. Stillingen er med start den 1. juli 2018 eller snarest muligt.
 
Din nye arbejdsplads  
Center for Erhvervet Hjerneskade består af rehabiliteringscentret Lions Kollegiet og botilbuddet Verahus. Center for Erhvervet Hjerneskade er hovedsageligt målrettet personer med erhvervet hjerneskade i alderen 18-65 år, som alle har betydeligt og varigt nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne.
 
Centret står midt i en stor organisationsændring, der blandt andet har indvirkning på de ergoterapeutfaglige opgaver. Du bliver ansat i et team bestående af tre ergoterapeuter, tre fysioterapeuter, to sygeplejersker og en pædagogisk konsulent, som arbejder med borgere med neurologiske diagnoser, der befinder sig i fase 4 i deres forløb.   
 
Der vil være et tæt tværfagligt samarbejde i teamet i forhold til indsatsen for og omkring brugerne. Derudover skal du kunne arbejde sammen med mange forskellige faggrupper samt koordinere med ledelsesteam, beboere og pårørende.
 
I teamet arbejder vi, ud fra den enkelte brugers behov, målrettet med at udvikle fysiske, kognitive og sociale færdigheder og funktioner med henblik på opnåelse af størst og bedst mulig selvstændighed. Vi arbejder ud fra sidste nye viden om neurorehabilitering og har et højt fagligt og praktisk vidensniveau.
 
Din profil  
Vi søger en selvstændig, struktureret og ikke mindst kreativ ergoterapeut med interesse for og kendskab til neurologi. Du skal kunne skabe din egen dagsorden og kunne arbejde i et miljø, hvor der er mange forskellige opgaver, og hvor din arbejdsdag er varieret og uforudsigelig. 
 
Vi forventer
  • en konstruktiv og engageret medarbejder, der kan samarbejde med brugere og pårørende, og som kan indgå i en organisation, hvor der er mange fagligheder  
  • en medarbejder, der både kan bevare overblikket og holde styr på mange ting på samme tid
  • gode kompetencer inden for eget fagområde og lyst til fortsat læring  
  • kendskab/interesse for hjælpemidler, ergonomi, kommunikation, sanse-/SI-træning og dysfagi
Dine nye kolleger   
Vi tilbyder et spændende job på en dynamisk arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling. Centret er med sine 220 medarbejdere præget af åbenhed og engagement, faglig sparring, fokus på arbejdsmiljø og sundhedsfremmende foranstaltninger samt mulighed for kompetenceudvikling både internt og eksternt.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår
Lønindplacering vil ske efter gældende overenskomst og principper for Ny Løn.
 
Hvis du vil vide mere  
Du er velkommen til at kontakte teamleder Danny Melloul på 3531 9063 eller tillidsrepræsentant Aji Mai Jatta på 3531 9084. Besøg også gerne vores hjemmeside www.lionskollegiet.dk.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 25. juni 2018
Vi afholder ansættelsessamtaler i uge 26.
 

Jobagent

Du kan oprette en jobagent, så du modtager en mail når Københavns Kommune opslår et job med netop din interesse.
Opret jobagent

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.