Engageret og initiativrig studentermedhjælper til Betaling & Kontrol

Betaling & Kontrol i Københavns Kommune søger en engageret og initiativrig studentermedhjælper til opgaver inden for kommunal selskabsskat og CPR-kontrol.

Betaling & Kontrol består af tre teams: Team Betaling og Kontrol, Team Ejendomsskat og Team Debitorstyring.
Du vil som vores nye studentermedhjælper blive tilknyttet Team Betaling og Kontrol, der arbejder med opkrævning, gældsrådgivning, CPR-kontrol og den kommunale andel af selskabsskatten. Dine arbejdsopgaver vil primært relatere sig til kommunal selskabsskat og CPR-kontrol.

Dine primære arbejdsopgaver

  • Understøtte teamets arbejde med kommunal selskabsskat.
  • Selvstændig sagsbehandling af kontrolsager på CPR-området.
  • Ad hoc-administrative opgaver.

Din profil og dine kompetencer

  • Relevant uddannelsesmæssig baggrund: f.eks. stud.jur., stud.merc.jur., stud.scient.pol., stud.scient.adm. eller lignende. Derudover skal du have afsluttet de første par år af dine uddannelse.
  • Interesse for at arbejde med kommunal selskabsskat og CPR-kontrol. Forhåndskendskab til disse områder er en fordel, men ikke et krav.
  • Som person er du selvstændig, opsøgende og struktureret, og så forventer vi, at du stiller spørgsmål til dine opgaver og tager ansvar.

Vi kan tilbyde

  • Dygtige kollegaer og gode muligheder for læring.
  • Et spændende og varieret job, hvor der lægges vægt på selvstændighed og ansvar.
  • En rummelig arbejdsplads, hvor humor er en vigtig del af dagligdagen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er som studentermedhjælper på 15 timer om ugen. Vi er fleksible med hensyn til eksamensperioder, og vi forventer omvendt, at du er det samme, når der opstår perioder, hvor vi har brug for ekstra hjælp.
Stillingen er til besættelse pr. 18. juni eller efter nærmere aftale. Ansættelsen er efter gældende overenskomst. Det er en forudsætning, at du er aktiv studerende og kan dokumentere dette.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Tue Sander Hansen på 2479 1493 eller fuldmægtig Martin Winther Jensen på 5173 5269.

Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 14. juni 2017

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.