To engagerede og fagligt stærke pædagoger til vuggestuen i Idrætsinstitutionen Enghave Remise

Genopslag

Har du lyst til at arbejde i en progressiv vuggestue og børnehave, hvor der arbejdes med krop og bevægelse? Har du lyst til at være del af en velfungerende og engageret personalegruppe? Så er det måske dig, vi søger som kollega.

Enghave Remise er en institution i rivende udvikling, og vi skal til at arbejde med vores læringsmiljøer både udendørs og indendørs. Vi kan tilbyde relevant opkvalificering indenfor Pædagogisk Idræt og arbejdet med børns sproglige og sociale udvikling i løbet af det første år af din ansættelse.

Vi søger to engagerede pædagoger, der vil være med til at skabe grundlaget for at være den bedste daginstitution i Københavns Kommune. Stillingerne er i vores vuggestue og er på 37 timer om ugen.

Vi er en 0-6-års institution på Enghavevej i København SV, med tre vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper. Pr. 1. august 2020 åbnede vi en fjerde vuggestuegruppe, og denne proces kommer du også til at være en del af.

Vi er glade for at kunne tilbyde

 • månedlige personalemøder samt stuemøder hver anden uge
 • målrettet udvikling af det pædagogiske arbejde, lige nu skal vi f. eks til at arbejde med, hvordan vi kan blive bedre til at bruge vores hverdagsrutiner som leg og læringsrum
 • målrettet arbejde med vores læringsmiljøer ud fra et årshjul, hvor vi formulerer målsætninger for børn, personale og ledelse
 • tydelig metodisk og systematisk tilgang til det pædagogiske arbejde
 • et fantastisk lokalt miljø med gode fysiske rammer
 • god kollegakarma og et højt fagligt engagement 

Vi forventer, at du

 • vil indgå i en dynamisk og anerkendende personalegruppe, hvor vi har fokus på det, der lykkes, og det gode samarbejde
 • vil være med til at videreudvikle vores daglige praksis med udgangspunkt i De Styrkede Læreplaner
 • har overblik og er fleksibel
 • er åben og tydelig i din professionelle kommunikation og stærk i skriftlig formidling
 • har lyst til vedvarende kompetenceudvikling og ikke er bange for forandringer — vi skal hele tiden udvikle vores praksis og lære nyt
 • vægter forældresamarbejde højt
 • har et tydeligt og klart kendskab til børn i 0-6-årsalderen og kan arbejde med børn i udsatte positioner ud fra en anerkendende og ressourcepræget tilgang

Hvorfor skal du vælge at blive en del af holdet hos Enghave Remise?
Du bliver en del af Enghave Remises fremtidige rejse med ny leder og nyt forældreråd og kommer til at bidrage med din faglighed, fx får du muligheden for at bidrage med dit pædagogiske blik på vores Ny Styrkede Læreplan.

Din hverdag vil være præget af pædagogisk faglighed, der kombineres med idræt, så det er en fordel, hvis du i forvejen har arbejdet med idræt og bevægelse, men det er ikke et krav.

Det kollegiale sammenhold er i højsædet hos os, og ledelsesstilen er præget af tillid og mangfoldighed, så du kan forvente en anerkendende tilgang til dit bidrag til arbejdsfællesskabet.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er med tiltrædelse den 1. december 2020 eller snarest muligt.
Løn i henhold til overenskomst mellem LFS og KL.

Mere information
Har du spørgsmål eller lyst til at komme og besøge os, kan du ringe til Gorm Sylvestersen på 5185 0476 mellem kl. 12.00-14.00.
Du kan også finde mere information på vores hjemmeside: https://nemboern.kbhbarn.kk.dk/FrontEnd.aspx?id=918715

Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade dit CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 30. september 2020