To EAT-bodsmedarbejdere med pædagogiske evner til EAT Skoleboder

EAT Skolemad søger to EAT-bodsmedarbejdere med pædagogiske evner.  
Begge stillinger er vikariater og løber fra den 13. august 2018 med forventet slutdato den 30. juni 2019.  
 
Om arbejdet i en EAT-bod  
Som EAT-bodsansvarlig skal du først og fremmest være interesseret i at arbejde med børn og mad. Du har gode samarbejdsevner, gerne pædagogisk erfaring og/eller erfaring med håndtering af fødevarer. Din kontaktflade vil bestå af skolebørn, lærere, eksterne leverandører og supportteamet i EAT Skolemad.  
 
EAT-boderne modtager skolemad fra EAT-køkkenet på Edith Rodes Vej. Herefter færdigtilbereder og anretter den EAT-bodsansvarlige maden til skolens elever. Du skal sikre, at maden bliver attraktiv, færdig og leveret til tiden. Maden anrettes og klargøres i et samarbejde mellem dig, en lærer/pædagog og en klasse med elever fra udskolingen. Din kontaktflade vil bestå af skolebørn, lærere, eksterne leverandører og supportteamet i EAT Skolemad.  
 
Vedr. stillingen som flyver  
Stillingen er et barselsvikariat med tiltrædelse den 13. august 2018 og forventet slutdato den 30. juni 2019. Du er ansat og underlagt ledelsen i EAT på Edith Rodes Vej, men dit daglige tjenestested vil foregå i de forskellige EAT-boder på skolerne i Københavns Kommune. Den ugentlige arbejdstid er på 25 timer, og den daglige arbejdstid vil typisk ligge i tidsrummet fra kl. 8.00 til kl. 13.00. Som flyver vikarierer eller assisterer du dagligt i de mange forskellige EAT-boder.
Du vil hver dag blive kontaktet i tidsrummet kl. 6.45-7.15 og blive informeret om, på hvilken skole du skal møde den pågældende dag.  
 
Vedr. stillingen som EAT-bodsmedarbejder på Sortedamskolen  
Stillingen er et vikariat med tiltrædelse den 13. august 2018 og forventet slutdato den 30. juni 2019. Du er ansat og underlagt ledelsen i EAT på Edith Rodes Vej, men dit daglige tjenestested vil foregå i EAT-boden på Sortedamskolen, Den ugentlige arbejdstid er på 20 timer, og den daglige arbejdstid vil typisk ligge i tidsrummet fra kl. 8.00 til kl. 12.00.  
 
Vi søger medarbejdere, som  
  • har erfaring med håndtering af fødevarer  
  • trives blandt børn og unge og har gode samarbejdsevner  
  • har hænderne skruet rigtigt på  
  • både kan lytte og skære igennem, når det er nødvendigt  
  • har sans for orden og organisering  
  • kan bevare det gode overblik i et til tider travlt miljø  
I det daglige arbejde med EAT Skolemad skal du  
  • være i stand til at læse og følge en guide samt drifts- og ovnmanual  
  • have sans for den gode smag og madens udseende  
  • kunne varetage ansvaret for egenkontrol – du enten har eller kan deltage i et kursus med certificeret hygiejnebevis som afslutning  
  • have IT-kendskab på almindeligt brugerniveau  
  • være en aktiv deltager i udviklingen af en sund og livsglad spisekultur  
Løn- og ansættelsesforhold  
Stillingernes indhold kræver ingen uddannelse, hvorfor ansættelsen i begge stillinger er efter overenskomst for ikke-faglærte køkkenmedhjælpere.  
Du ansættes på skolebrøk, hvilket betyder, at du følger skolernes årskalender og arbejder 200 dage om året. For din løn betyder det helt konkret, at du arbejder 90,38 %, hvor en helårsansat arbejder 100 %. Din løn vil derfor blive reduceret med 9,62 % månedligt.  
 
Du skal afholde ferie i de tre første uger af skoleferien og restferie i skolens efterårsferie og vinterferie.  
 
Ved ansættelse skal der indleveres hygiejnebevis samt eventuelt uddannelsesbevis. Har du ikke hygiejnebevis, skal dette tages under din oplæring i EAT.  
Der vil blive indhentet udvidet børne- og straffeattest, inden stillingen kan besættes. 
 
EAT er mere end mad  
EAT er mere end ”bare” mad. EAT er også et frokosttilbud, der sætter fokus på omsorg, mæthed, oplevelser, fællesskab og læring omkring måltidet. På den måde er EAT med til at danne grundlaget for en forbedret folkesundhed og for at skabe en ny madkultur, maddannelse og bæredygtighed.  
 
EAT er Københavns skolemadskoncept under Børne- og Ungdomsforvaltningen. EAT sælges i dag med succes på 44 københavnske skoler, hvor der dagligt produceres mellem 5.800 og 7.300 portioner kulinarisk lækre frokostmåltider. Fremtidens produktion bliver forventeligt større.  
EAT er baseret på mindst 90 % økologi, er tilpasset de officielle ernæringsanbefalinger og er afstemt til børn i forhold til alder, smag og portionsstørrelse. EAT er samtidig udfordrende og maddannende. Maden færdigtilberedes og anrettes i modtagekøkkener på skolerne.  
 
EAT er en arbejdsplads i vækst og udvikling. Der forekommer til tider travle og hektiske hverdage. Det er en stemningsfyldt arbejdsplads med stor faglighed og plads til et godt grin. EAT er en arbejdsplads, der følger skolernes årsplan.  
 
Se EAT´s præsentationsfilm her 
 
Yderligere information  
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte administrativ leder Ulla Katrine Friis, EAT Skolemad på 3059 6202 i tidsrummet 10.00-12.00.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 26. juni 2018  
Der forventes afholdt ansættelsessamtaler i uge 26 og 27 i tidsrummet 9.00-17.00.   
 

Jobagent

Du kan oprette en jobagent, så du modtager en mail når Københavns Kommune opslår et job med netop din interesse.
Opret jobagent

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.