Dynamisk og ambitiøs leder til Fritidscenter Tingbjerg

Brænder du for ledelse i en organisation, hvor hvert barn gennem læring og trivsel, udvikler sig i et trygt og mangfoldigt fællesskab og hvor barnet får de bedst mulige forudsætninger for sin fremtid og sin aktive deltagelse i samfundet?

Vi tilbyder nu en spændende og udviklende stilling, hvor du, sammen med resten af ledelsesteamet, har mulighed for at sætte dit præg på fritidslivet blandt vores børn og unge.

Fritidscenter Tingbjerg, der er organiseret som en del af Tingbjerg Skoles samlede tilbud til bydelens børn og unge, har tre afdelinger: fritidsklub, ungdomsklub og en ungeindsats målrettet de 18-23-årige. Du skal stå i spidsen for den praktiske og faglige ledelse af personalegruppen i de tre afdelinger.

Du har begge ben solidt plantet på jorden, er empatisk og tydelig, kommunikerer tydeligt både på skrift og i tale og har ambitioner på børn og unges vegne. Du skal gå forrest, når der er behov samtidig med, at du er nærværende og engageret i dagligdagen.

Tingbjerg Skole og fritid har en stor andel af tosprogede børn med mange forskellige etniske baggrunde. Vi arbejder hver dag med fokus på vores børns faglige udvikling, og for os går høj faglighed, almene kompetencer og trivsel hånd i hånd. Vi tror på og arbejder for et aktivt og udviklende fritidsliv for vores børn og unge.

Skolen har et dygtigt, engageret og velfungerende personale, som arbejder målrettet på, at alle børn bliver så dygtige, som de kan. Alle pædagoger fra fritids- og ungdomsklubben er koblet på et team i skolen og har ugentlige skoletimer.

Vi søger en leder, som

  • har dokumenteret ledelseserfaring og relevant lederuddannelse
  • er dygtig til udvidet og tæt forældresamarbejde
  • har et højt engagement i børn, unge og deres familier
  • er god til at få ideer til udvikling af pædagogisk praksis og kan formidle teori til praksis
  • kan arbejde strategisk med fritidscentrets og skolens ressourcer
  • kan fortsætte ledelsen af det gode samarbejde mellem skolens og fritidsdelens lærere og pædagoger
  • kan deltage i et velfungerende ledelsesteam, der arbejder strategisk med udvikling
  • er energisk, konkret og løsningsorienteret i forhold til de mange forskellige opgaver, en leder løser i hverdagen
  • er lyttende og inddragende i forhold til forældre, medarbejdere, børn og unge 

Vi tilbyder
Du bliver en del af skolens ledelsesteam, som består af skolens leder, souschef, afdelingsleder samt KKFO-leder på fritidshjemmet.

Om Tingbjerg Skole og fritidsdel
Tingbjerg Skole har 600 elever og ca. 120 medarbejdere. Vi har et stærkt fællesskab mellem skole og fritidsdel. Ledelse, lærere og pædagoger arbejder tæt sammen om barnets faglige, sociale, sproglige og personlige udvikling.

Ansættelsesvilkår
Tiltrædelse den 1. august 2021. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest og tager referencer.

Yderligere oplysninger
Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Marco Damgaard på 2273 3141.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 20. maj 2021
I ansættelsesforløbet indgår to samtaler. Vi holder ansættelsessamtalerne torsdag den 27. maj og torsdag den 3. juni 2021 kl.13-16.00.

Børne- og Ungdomsforvaltningens opgave i Københavns Kommune er at drive og udvikle dagtilbud, skoler, fritids-, special- og sundhedstilbud af høj kvalitet. Sammen med forældrene skabes rammerne for, at alle københavnske børn og unge kan få en god udvikling og uddannelse, samt en sund opvækst, der kan danne grundlaget for trivsel og livsglæde i fællesskab med andre.