Døgninstitutionen Svanehuset på Østerbro søger kontaktperson med social- eller sundhedsfaglig baggrund

Svanehuset søger engageret, reflekterende og initiativrig kollega til afdelingen Dammen. Svanehuset er en døgninstitution for 24 børn og unge i alderen 0-18 år.

Alle husets børn og unge er udviklingshæmmede og har enten multiple funktionsnedsættelser eller forskellige diagnoser indenfor neurologi og psykiatri.

Svanehuset ligger lige ved Svanemøllen Station og med gratis parkering foran døren. Svanehuset er både et hjem og en velfungerende arbejdsplads med mange ressourcer og muligheder.

Vi har blandt ande: to store legepladser, spabade, massagestole, sanserum, kælder med værksted, el-christianiacykler, vandseng, pæne rammer, træningsrum, hjælpemidler til alle børn og unge, urtehave, sansehave, madordning med hjemmelavet mad fra fælleskøkken, tre biler og busser, mentorordninger med erfarne kontaktpædagoger, mulighed for at overnatte, bad (hvis du kommer fra løbeturen) og generelt et hjemligt og familiært miljø.

Afdelingen Dammen
I Dammen bor der otte dejlige børn og unge i alderen 7-17 år. Afdelingen består af børn med multiple funktionsnedsættelser, samt børn på et tidligt udviklingstrin. Nogle børn er kørestolsbrugere og andre er gående. Ingen af børnene bruger verbalt sprog som kommunikationsform.

Der arbejdes med kommunikation ved hjælp af forskellige pædagogiske metoder. Der er stort fokus på, hvordan vi kan udvikle børnene gennem sansestimuli, leg, aktiviteter, sjove oplevelser, ture med mere. Børnene har alle et stort udviklingspotentiale og trives i faste genkendelige rutiner.

Vi arbejder med faste strukturer og genkendelighed via en bred vifte af metoder, for at gøre livet så trygt og overskueligt som muligt.

Alle børnene har brug for hjælp til personlig pleje, nærhed, omsorg og udfordringer.

Det er en afdeling med meget glæde. Det mærker man i hverdagen i mødet med børnene og i samarbejdet med ens kollegaer.

Kollega i Dammen fortæller: ”Jeg er utrolig glad for at arbejde Dammen, hvor jeg har min daglige gang som kontaktpædagog. Jeg er glad for samarbejdet med mine kollegaer i afdelingen, men også mine kollegaer i de andre afdelinger. Vi har et tæt samarbejde både på og udenfor arbejdspladsen, hvilket har skabt et stort fællesskab i hele Svanehuset. Jeg har modtaget flere kurser, som har bidraget til min faglige udvikling og mit refleksionsniveau. Derudover har jeg en stor autonomi i min hverdag som kontaktpædagog, og deraf har jeg mulighed for at ændre og skabe nye praksisser på kort tid. Jeg glæder mig til at møde dig i fremtiden”.

Arbejdet i Svanehuset 
I Svanehuset er det betydningsfuldt at skabe et hjem for husets børn og unge.

Arbejdet er centreret omkring det gode børne- og ungdomsliv, samt en arbejdskultur med højt refleksionsniveau.

Vi lægger særlig vægt på et tæt og ærligt samarbejde med børnenes familier, samt på børnenes muligheder for et aktivt og inkluderende liv.

I Svanehuset sætter vi således en ære i at give børn og unge en meningsfuld, glædesfyldt og udviklende hverdag, som på én gang skal være forudsigelig og genkendelig, men samtidig skal tilpasses barnets trivsel og behov på den enkelte dag.

Faglig udvikling prioriteres højt og faciliteres via personalemøder, temadage, efteruddannelse, kurser samt daglig sparring og evaluering.

Der er et stort fællesskab på tværs af huset, som forstærkes med fælles temadage, aktiviteter, fester og traditioner, udvalg og en generel imødekommenhed til at støtte og hjælpe hinanden, hver gang der er brug for det.

Svanehuset er mere end en arbejdsplads.

Vi søger:
En positiv og engageret kollega med social- eller sundhedsfaglig baggrund, der på sin egen måde kan bidrage til vores gode arbejdsmiljø og kontinuerlige faglige udvikling.

Vi tilbyder:

  • Et velorganiseret introforløb både i Svanehuset og som en del af Center for Børn med Handicap.
  • En arbejdsplads med store udviklingsmuligheder og højt til loftet.
  • Nærværende ledelse.
  • Et miljø med højt ambitionsniveau og tværfaglige indsatser, der understøtter børnenes udviklingspotentiale.
  • Muligheder for at udleve og udvikle faglige ambitioner.
  • En arbejdsplads, hvor arbejdsmiljø sættes på dagsordenen og tages alvorligt.
  • Fantastiske kollegaer og et stort kollegialt sammenhold på tværs af hele huset.

Svanehuset er en del af Center for Børn med Handicap. Se evt. mere på hjemmesiden: https://cbh.kk.dk/svanehuset.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer med tiltrædelse 1. oktober 2021 eller efter aftale.

Arbejdstiden er skiftende og ligger i tidsrummet kl. 6.30-23.00, fordelt på morgen-, aften- og weekendvagter.

Du arbejder hver anden weekend, samt helligdage og er med på 1-2 kolonier om året.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og lokalaftale for Svanehuset.

Vi indhenter referencer inden ansættelse. Ved ansættelse indhentes yderligere udvidet straffe- og børneattest.

Yderligere information
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Majken Bahnson på 2929 3718. På grund af ferie er dette en mulighed fra 2. august.

Søg via nedenstående link senest fredag den 20. august 2021
Vi forventer at afholde samtaler i uge 34.