BESTIL ET TILBUD PÅ FRIKØB ELLER UDSKYDELSE

Københavns Kommune anbefaler, at Internet Explorer anvendes ved brug af denne side, da der kan opleves problemer med indsendelse af kontaktformularen ved anvendelse af andre internetbrowsere.

Udfyld formularen på denne side, hvis du ønsker at modtage et tilbud fra Københavns Kommune på frikøb eller udskydelse af en tilbagekøbsret på din ejendom.

Tilbud om frikøb laves på baggrund af en mæglervurdering, som Københavns Kommune indhenter. Mæglervurderingen betales af ejer eller af den, der rekvirerer tilbuddet.

Tilbud om udskyldelse laves på baggrund af de offentlige ejendomsvurderinger. Tilbud om udskydelse indbefatter som udgangspunkt tilbud om udskydelse hhv. 25, 32 og 35 år fra beregningsåret, hvor tilbuddet udarbejdes.  Såfremt der ønskes tilbud om udskydelse til et eller flere specifikke år, bedes dette anført under ”kommentarer” i formularen nedenfor. Bemærk, at det i henhold til de nugældende retningslinjer for Københavns Kommunes frikøbsordning ikke er muligt at udskyde kommunens tilbagekøbsret mere end 35 år fra beregningsåret.

NB! Hvis du både ønsker et tilbud om frikøb og et tilbud om udskydelse, skal du krydse begge felter af.
CAPTCHA
Dette spørgsmål er for at teste, at du er et menneske og for at forhindre spam.