Aflastningsfamilie til tvillingedrenge på 9 år til Familieplejen København

Er I godkendt som aflastningsfamilie, og kan I skabe trygge og forudsigelige rammer for to tvillingedrenge på 9 år? Så er det jer, Familieplejen København søger.

Den ene dreng beskrives som imødekommende, sød og snakkesalig. Han vil gerne lege og være social. Drengen har legeaftaler med sine kammerater i sin fritid og elsker at være udenfor. Han forstår ikke altid sociale sammenhænge og kan af og til komme i konflikter med de andre børn.

Den anden dreng beskrives som en glad og livlig dreng, som er glad for at spille fodbold og være aktiv. Han kan blive udadreagerende, hvis han bliver mødt med krav, som han ikke kan honorere. Han kan have svært ved at indgå i sociale sammenhænge uden at komme i konflikt.

Drengene har brug for stabile, forudsigelige og nærværende voksne, som har overskud til at give dem gode og opbyggende oplevelser. Begge drenge går i skolebehandlingstilbud, da de har behov for udpræget grad af struktur og forudsigelighed.
Jeres hjem kan derfor være det rigtige for drengene, hvis I kan skabe trygge rammer, støtte op om deres trivsel og udvikling og give omsorg. I skal også have lyst til at forpligte jer i et længerevarende engagement.

Omfanget er hver anden weekend og med mulighed for ekstra dage i forbindelse med ferie.

Om jer

  • I er godkendt som minimum forstærket aflastningsfamilie og har to ledige pladser
  • Som familie består I af to voksne
  • I bor på Sjælland
  • Der må ikke være mindre børn i familien

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent. Samtidig får I mulighed for at deltage i vores brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner - se kursusplan på vores hjemmeside: https://centerforfamiliepleje.kk.dk/indhold/efteruddannelse-plejefamilier

Honorar: 8 x vederlag pr. barn.

Flere oplysninger fås hos familieplejekonsulent Jette Gram på 2611 3146 eller via e-mail: T856@kk.dk

Ansøgningsfrist: 1. februar 2021

Ansøgning mærket JG/2021-6 sendes sammen med plejetilladelse og socialrapport til:

familieplejen@kk.dk

eller

Familieplejen København/Center for Familiepleje
Svendborggade 5, 3. sal
2100 København Ø

I kan også søge via nedenstående link.

Om Familieplejen København
Familieplejen København (tidl. Center for Familiepleje) er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en vidensbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne plejefamilie, bl.a. gennem vores kursusvirksomhed.
Læs om os på: centerforfamiliepleje.kk.dk.