Aflastningsfamilie til tre søskende på 3, 5 og 7 år

Er I en aflastningsfamilie, som kan skabe udvikling og trivsel og har lyst til at gøre en forskel for tre mindre søskende? Så er det jer, Center for Familiepleje søger. 
 
Vi søger en godkendt aflastningsfamilie til tre søskende – to drenge og en pige – på 7, 5 og 3 år. Omfanget er fra torsdag-søndag den ene uge og fra fredag-søndag den anden uge, dog med mulighed for udvidelse af flere døgn, op til 12 døgn pr. måned.  
 
Den ældste dreng beskrives som en kvik dreng, der er meget interesseret i sin omverden. Dem, han kender, beskriver ham som meget forstående, kærlig og tillidsfuld med en god social forståelse. Han har mange venner og er vellidt blandt kammerater. Han elsker at bruge sin krop og går til fodbold. Han er vant til at klare mange ting selv i hjemmet. Han er ikke sprogligt alderssvarende. Han er en sårbar dreng og har svært ved at koncentrere sig.  
 
Den mellemste pige beskrives som sød og kærlig. Hun er ikke sprogligt alderssvarende. Hun kan hurtigt blive utryg, specielt når hun ikke føler sig hørt. Hun kan af og til blive indadvendt. Hun er meget selvkørende.  
 
Den yngste dreng er en glad, kærlig og charmerende dreng. Han er alderssvarende motorisk. Han er påbegyndt sproglig udvikling og er tydelig i sit kropssprog. Han vil gerne selv bestemme.  
 
Børnene har udenlandsk baggrund og bor sammen med deres forældre. Børnene er vant til at sove sammen og kan derfor godt dele værelse. Der skal ikke tages særlige hensyn til kost.  
 
Vi søger en aflastningsfamilie, der kan arbejde med udvikling og trivsel i et omsorgsfuldt og struktureret miljø. Særligt skal der arbejdes med sproglig udvikling, almen viden samt forståelse af omverdenen. Som familie skal I bo i København eller maximum 30 km fra København, da aflastningen også vil finde sted på hverdage. Vi forventer derfor, at I er villige til at følge til og fra skole og daginstitution. I må meget gerne have dyr.  
 
Vi søger i første omgang én familie, der har mulighed for at have tre søskende, men en opdeling af børnene er også en mulighed. Så hvis I ser en mulighed for at tage jer af to af børnene, må I også gerne rette henvendelse.  
 
I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent. Samtidig får I mulighed for at deltage i Center for Familieplejes brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner.  
 
Honorar: 6 x vederlag pr. barn.
 
Mere information
Flere oplysninger fås hos familieplejekonsulent Tina Jørgensen på 5162 5093.
 
Ansøgningsfrist senest onsdag den 20. februar 2019.
 
Send din ansøgning mærket "TJ/2018-05" sammen med plejetilladelse og socialrapport til:
Eller til:
Center for Familiepleje
Griffenfeldsgade 44, opgang 6, 1. sal, 2100 Nørrebro
 
Du kan også søge stillingen via nedenstående link.
 
Om Center for Familiepleje  
Center for Familie er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en vidensbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser og temaaftner, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne plejefamilie, bl.a. gennem vores videnscenter og kursusvirksomhed. Læs om os på: www.centerforfamiliepleje.kk.dk.

Jobagent

Du kan oprette en jobagent, så du modtager en mail når Københavns Kommune opslår et job med netop din interesse.
Opret jobagent

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.