Aflastningsfamilie til to søskende (drenge) på 9,5 og 8 år

Familieplejen København søger en godkendt aflastningsfamilie til et søskendepar (drenge) på 9,5 og 8 år. Omfanget er hver anden weekend fra fredag eftermiddag til mandag morgen samt mulighed for aflastning i enkelte hverdage.  

Den yngste dreng beskrives som en kvik dreng, der er glad for at bevæge sig. Han er fysisk aktiv og går til fodbold. Han er udadvendt og nysgerrig. Han er tillidsfuld og åben, men har brug for støtte til selvregulering.

Den ældste dreng er glad for musik og ønsker at gå til trommer. Han går i en skoleflex-ordning, da han har brug for at støtte til at fastholde koncentrationen og indgå i det faglige. Han beskrives som en dreng, der mangler selvværd og selvtillid. Han har brug for at være sammen med voksne, der kan støtte ham i at mærke hans behov og sætte ord på tanker og følelser.

Begge drenge fungerer bedre i rammer med struktur og forudsigelighed, og begge drenge er glade for PlayStation og tablet.

Der er behov for, at drengene får tid med voksne hver for sig og får den ro, det giver. Der er brug for en mandlig rollemodel, og der er brug for, at I som aflastningsfamilie vægter at være kreative og komme udenfor i naturen.

Om jer

  • I være godkendt som forstærket aflastningsfamilie
  • I skal være fleksible i forhold til aflastning på hverdage/weekender
  • Som aflastningsfamilie består I af et par
  • I må ikke have mindre børn
  • I skal bo tæt på København – max 45 minutters transport

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent. Samtidig får I mulighed for at deltage i vores brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner – se kursusplan på vores hjemmeside: https://familieplejen.kk.dk/kurser

Honorar: 6 x vederlag pr. barn.

Flere oplysninger fås hos familieplejekonsulent Jette Gram på 2611 3146 eller T856@kk.dk.

Ansøgningsfrist senest onsdag den 29. september 2021

Send ansøgning mærket JG/2021-110 sammen med plejetilladelse og socialrapport til:
familieplejen@kk.dk

Eller til:
Familieplejen København
Svendborggade 5, 3. sal
2100 København Ø

Du kan også søge via nedenstående link.

Om Familieplejen København
Familieplejen København (tidl. Center for Familiepleje) er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en vidensbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne plejefamilie, bl.a. gennem vores kursusvirksomhed. Læs om os på: familieplejen.kk.dk