Aflastningsfamilie til snart 5-årig dreng

Er du/I godkendt som aflastningsfamilie, og har I én weekend om måneden til en dreng på snart 5 år?
Så er det jer, Familieplejen København søger.

De, der kender drengen, beskriver ham som en aktiv dreng, der er glad for at være udendørs. Han holder særligt af at komme i skoven, hvor han har en stor interesse for svampe. Drengens interesser har gennem tiden været skiftende, men han nyder gennemgående aktiviteter med skærm, ligesom han profiterer af gentagelsesprægede aktiviteter og guidning.

Han er diagnosticeret med ADHD og infantil autisme og har behov for tydelige og forudsigelige rammer. Han deltager gerne i aktiviteter, hvis han finder dem meningsfulde. Det vil være nødvendigt med indlagte pauser, hvor han kan samle energi til socialt samspil og aktiviteter.

Som aflastningsfamilie skal du/I være tydelige voksne, der kan guide og støtte ham socialt og sprogligt. Han vil profitere af en rammesat weekend, som skaber forudsigelighed og ro for ham.

Omfanget er en weekend pr. måned.

Om jer

  • I er godkendt som aflastningsfamilie.
  • Som aflastningsfamilie består I af en enlig eller et par.
  • I bor på Sjælland.
  • I kan hente og bringe drengen i København.
  • I må ikke have jævnaldrende børn.
  • I har kendskab til ADHD og autisme.

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent. Samtidig får I mulighed for at deltage i vores brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner – se kursusplan på vores hjemmeside.

Honorar: 7 x vederlag.

Mere information
Du kan få flere oplysninger hos familieplejekonsulent Anette Schmidt på 2452 6440.

Ansøgningsfrist senest tirsdag den 22. juni 2021

Send din ansøgning mærket "AKS/2021-66" sammen med plejetilladelse og socialrapport til:
familieplejen@kk.dk
Eller til:
Familieplejen København
Svendborggade 5, 3. sal
 2100 København Ø

Du kan også søge via nedenstående link.

Om Familieplejen København  
Familieplejen København (tidl. Center for Familiepleje) er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en vidensbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne plejefamilie, bl.a. gennem vores kursusvirksomhed. Læs om os på: centerforfamiliepleje.kk.dk